Catalogul fotografilor
Florin Pruteanu

Florin P Photography

Fotograf: Florin Pruteanu
Înscris în catalog de 14 zile
Se deplasează din Bacau
Messenger
 +447 545 *** vezi telefonul
Favorit
Apreciere clienți
Adaugă testimonial
  5.00 (6 recenzii)   4,844
Experiență
21 evenimente verificate

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Florin P Photography


Fotografia este pasiunea mea absolută și, ca orice pasiune, investesc cea mai mare parte a timpului învățând, creând și surprind imagini frumoase. Îmi place să surprind micile momente care trec neobservate și să transform aceste momente în ceva extraordinar, dar și să surprind frumoasa mireasă și mirele făcându-le să pară mai mari decât viața. Fiecare nuntă are propria poveste, o poveste care cu ajutorul meu va fi surprinsă cu imagini frumoase, atemporale într-un mod creativ creativ.

Oriunde s-ar afla și orice alegeți să faceți, nunta dvs. va fi unică a voastră. Va fi o zi de sărbătoare, distracție și râs, momente unice pe care nu le vei reveni niciodată.

Nu poate fi subestimată satisfacția și emoția de a captura imagini care vor fi iubite și apreciate pentru generațiile următoare. Este ceea ce mă face să mă împing la fiecare nuntă. Voi captura pentru tine o colecție de imagini pe care tu și familia ta vei dori să le privești pentru totdeauna.
Pentru mine, cea mai importantă parte a fotografiei este să te fac să simți ceva când te uiți prin fotografiile de nuntă.