Înapoi la căutarea mea

Florin Marza

Cameraman: Emotioncollector
Înscris în catalog de 7 ani și 6 luni
Se deplasează din Galati
Messenger
 0749 547 *** vezi telefonul
Favorit


Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Galati
Ratingul meu acordat locaţiei
Daca doresti o cununie civila intr-o atmosfera intima, in aer liber, sau o petrecere de neuitat intr-o locatie fain amenajata, spatioasa si eleganta recomand cu mare placere Stejarul Ballroom.

Despre Florin Marza


Hello! Noi suntem Florin si Silvia, videografi de nunta si locuim in Romania. Calatorim in tara si in lume, pentru a surprinde cele mai intense si reale povesti de dragoste. Suntem foarte pasionati in ceea ce facem si adoram sa cunoastem oameni indragostiti care-si declara dragostea unul fata de celalalt, pentru eternitate. Orice cuplu are o poveste diferita de spus pe care ne place sa o surprindem in imagini si sa o transformam intr-un film unic lucrat cu mare atentie. Ni se face pielea de gaina de fiecare data cand simtim si vedem acea electricitate intre doua suflete pereche, iar acesta este si sentimentul pe care vrem sa-l transmitem prin filmele noastre. Spuneti-ne povestea voastra si dati-ne voie sa colectam emotiile pe care le traiti intr-unul din cele mai frumoase momente ale vietii.

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro