Catalogul cameramanilor

Florin Jacob

Cameraman: Florin Iacob
Înscris în catalog de 2 ani și 10 luni
Se deplasează din Mangalia, Constanta
Messenger
 0721 071 *** vezi telefonul
Favorit


Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie şedinţă foto
  Mangalia, Constanta
Ratingul meu acordat locaţiei
Un loc ok , te incurca soarele daca nu ai nori , nu prea ai unde sa te ascunzi . interiorul casei casatoriilor cam mic , dar incap 20/25 persoane . Portul simpatic , nu mereu ai acces pe pontoane .

Despre Florin Jacob


Aventura mea în videografie a pornit atunci când anumite persoane au văzut ceva aparte în ceea ce creez, mi - au oferit încredere deplină, iar gestul lor a stârnit în mine o pasiune pentru acest domeniu. Am investit în această pasiune pentru a surprinde momentele unice din viață. Viața fiecărei persoane este o poveste compusă din momente și amintiri prețioase. Nu este nimic mai valoros decât amintirile momentelor fericite. Viața înseamnă culoare, emoție, frumos, clipă, oameni, bunătate și puțină fantezie. Prin creațiile mele video doresc să transmit acele trăiri naturale, pline de emoție, realizând o legătură perfectă între muzică și imagine, să surprind sunetul perfect al ceremoniilor și discursurilor rostite de familie și prieteni. Îmi place să adun emoții, să le descopăr și să le imortalizez pentru totdeauna. Sursa motivației mele este mulțumirea voastră.

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro