Catalogul fotografilor
Florin Filipescu

Florin Filipescu Foto & Video

Fotograf: Florin Filipescu
Înscris în catalog de 9 luni
Se deplasează din Targoviste, Dambovita
Messenger
 0754 660 *** vezi telefonul
Favorit
Apreciere clienți
Nu avem informații despre aprecierea clienților.
Fii primul client care adaugă un testimonial!


Adaugă testimonial
Experiență
5 evenimente verificate
1 locație documentată
Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Valea Mantei, Prahova
Ratingul meu acordat locaţiei
Locatie faina, spatioasa, lumina buna pentru fotografiat.

Despre Florin Filipescu Foto & Video


Fotografia si filmul de la nunta sunt importante pentru ca ele ne aduc aminte si ne ajuta sa retraim bucuria acelor evenimente. La fel si cele de la un botez sau de la un alt eveniment fericit.

Cred că niște amintiri sub forma unor poze ne hrănesc, ne inspiră, ne dau curaj, ne scot din rutină, ne fac să visăm atunci când avem zile mai grele.

Numele meu este Florin Filipescu și sunt fotograf de evenimente. Sunt foarte pasionat de fotografie și frumos. Am experiență cu oamenii, prietenii și cunoscuții mă descriu ca fiind o persoană creativă și dinamică, prietenoasă și deschisă.

Sunt absolvent al Școlii de fotografie New Age Photography și mă dedic zi de zi pasiunii mele pentru a mă îmbunătăți permanent.

La fiecare eveniment la care particip sunt alături de oameni și vreau să surprind în imagini momentele unice din viața lor. Emoțile și bucuria acestora mă fac să trăiesc evenimentul la intensitate maximă și mă provoacă să scot în evidență cele mai frumoase și importante momente, cu ajutorul fotografiilor.

Sunt aici alături de tine ca să ai cele mai frumoase amintiri din viața ta, de la cel mai important eveniment, transpuse în fotografii minunate.

Contactează-ne și rezervă data!