Catalogul fotografilor
Elisa Marian - Newborn & Baby Photographer

Elisa Marian - Newborn & Baby Photographer

Fotograf
Înscris în catalog de 4 ani și 5 luni
Se deplasează din Iasi
Messenger
 0764 522 *** vezi telefonul
FavoritSesiuni foto de tip EVENIMENT cu deplasare la locație (botez, aniversari, sesiuni foto de familie in aer liber) fără recuzita studioului, cu prețuri începând de la 100 euro. Pentru oferta completă de prețuri vizitați www.elisamarian.ro
Sesiuni foto de tip PORTRET in studio cu decoruri special amenajate (pentru sesiuni foto de tip de maternitate, nou-născut sau bebeluși) cu prețuri începând de la 100 euro. Pentru oferta completă de prețuri vizitați www.elisamarian.ro

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Elisa Marian - Newborn & Baby Photographer


Bună! Sunt Elisa... mamă, soție și fotograf profi-pasionat!

Sunt de părere că toți bebelușii merită cele mai frumoase amintiri foto încă din primele zile de viață! De aceea, din dragoste pentru frumos, în 2015 am deschis în Husi, primul studio foto din județul Vaslui dedicat fotografiei de maternitate și de nou-născut, în care, alături de minunatele mele modele, am descoperit cel mai frumos job din lume.
In 2020 am lăsat în urmă orașul natal, pășind într-o nouă etapă alături de familia mea la Iași, unde de curând am deschis un nou studio foto. Imi doresc ca proaspetele mămici să se simtă la noi cât mai confortabil, relaxate, dar mai ales încrezătoare că puiuții lor vor fi în maximă siguranță alături de mine și vor avea amintiri foto numai bune de pus în ramă.

Așa că dacă rezonezi cu munca mea, dar mai ales dacă ți-ar plăcea ca bebelușul tău să aibă astfel de amintiri la care să priviții împreună cu drag peste ani, nu mai sta pe gânduri…. Scrie-mi și dă-mi de veste! Pentru mai multe detalii despre serviciile foto oferite de mine vizitați site-ul www.elisamarian.ro sau pagina noastră de Facebook.