Catalogul fotografilor
Dobai Calin

Dobai Calin(MagicPhotoEvents-Studio)

Fotograf: Dobai Calin
Înscris în catalog de 7 ani și 10 luni
Se deplasează din Oradea, Bihor
Messenger
 0721 338 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Dobai Calin(MagicPhotoEvents-Studio)


Ma numes Dobai Calin si sunt fotograf de evenimente din anul 2012.Sunt nascut in zodia berbec,ceea ce ma face sa fiu un om ambitios,perfectionist si puternic.
Am sa fac o mica descriere cum vad eu un om puternic si care are o stransa legatura cu fotografia.
Oamenii puternici nu sunt timizi in fata schimbarii.Oamenii puternici psihic imbratiseaza schimbarea si intampina provocarea.Cea mai mare" frica" a lor daca au una,nu este de necunoscut ci de a deveni impasibili si de a stagna.Un mediu de schimbare si chiar incertitudinea poate energiza o persoana puternica mental si scoate ce e mai bun din ea.
Imi place sa surprind momentele din viata oamenilor,sa ramana cu amintiri odata cu trecere timpului.
Exista aceasta legatura intre fotografie si trairile oamenilor,tocmai de aceea abordez fotografia de nunta in stil documentar,sa surprind realitatea.
In fotografie ca si in viata trebuie sa ne dorim cit mai mult,sa evoluam,sa surprindem chiar daca toate acestea implica sacrificii,bucuria si satisfactia va fi la final..
Am ajuns sa fac ceea ce imi place cu adevarat,sa vad bucuria pe chipurile oamenilor sa-i aud spunind "wow cind ai surprins si cadrul acesta?"
Cum spune si Dalai Lama "Deschide bratele spre schimbare ,dar nu-ti pierde din valorile tale",este mottoul pe care il urmez si ma inspira in fotografie.

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro