Distinctiile Fotografi-Cameramani

Pe baza distincțiilor poti afla mai multe informații despre membrii catalogului si experiența acestora:


Acordate la “Concursul Anual”

Începând cu 2013 organizăm concursul anual de fotografie și videografie de nuntă, destinat celor care-și desfășoară activatatea pe teritoriul României și Republicii Moldova.
Juriul care desemenează materialele câștigătoare este alcătuit exclusiv din fotografi și videografi străini.


Vezi toate edițiile concursului aici


Fotograful și Videograful Anului
10 membri din 3,000 dețin această distincție Află mai multe
Începând cu 2013 organizăm concursul anual de fotografie și videografie de nuntă, destinat celor care-și desfășoară activatatea pe teritoriul României și Republicii Moldova. Juriul care desemenează materialele câștigătoare este alcătuit exclusiv din fotografi și videografi străini.

Este o distincție de importanță majoră ce se acordă o singură dată pe an concurentului cu cele mai bune rezultate, ținând cont de toate categoriile concursului.
Fotografii și videoclipuri premiate
400 de materiale premiate din 3,000 nominalizate Află mai multe
Premiile sunt acordate o singură dată pe an în cadrul concursului, ce este jurizat exclusiv de către fotografi și videografi străini.

Un număr mare de premii obținute la acest concurs reflectă capacitatea unui fotograf sau videograf de a realiza materiale deosebite.
Fotografii și videoclipuri nominalizate
30,0000 de materiale nominalizate Află mai multe
Nominalizările sunt acordate o singură dată pe an în cadrul concursului, materialele selectate fiind apreciate de profesioniști.
Membru în comisia de nominalizare
peste 30 de membrii care beneficiaza de aceasta distincție Află mai multe
Comisia de nominalizare are rolul de a selecta în fiecare an cele mai bune fotografii și videoclipuri care urmează să fie jurizate la concursul național.

Cei care fac parte din această comisie sunt fotografi și videografi cu experiență și rezultate deosebite în domeniu.Acordate de cliențiTestimoniale
Peste 400 de testimoniale verificate Află mai multe
Orice testimonial oferit de către clienții care au finalizat colaborări cu fotografii și videografii catalogului este verificat manual înainte de publicare. În acest fel ne asigurăm că review-ul este dat de către o persoană reală și în urma unei colaborări care a existat cu adevărat.
Alegerera publicului
42 de materiale alese de public Află mai multe
Organizăm periodic concursuri de popularitate în care invităm publicul să aprecieze fotografiile și videoclipurile preferate. Cele mai apreciate materiale primesc o distincție specială în catalog numită “Alegerea Publicului”.

Acordate la “Selecția editorilor”

Cele mai bune fotografii și videoclipuri de nuntă realizate în timpul anului sunt selectate săptămânal de editorii parteneri, primind distincția "Selecția Editorilor".

Echipa de editori parteneri este alcătuită din fotografi și videografi români și străini, cu experiență și rezultate deosebite în domeniu.

Un număr mare de materiale premiate cu "Selecția Editorilor" confirmă capacitatea unui fotograf sau videograf de a livra calitate.


Vezi toate edițiile acestui proiect aici


Fotografii sau videoclipuri selectate de editori
Peste 500 selectate într-o colecție uimitoare Află mai multe
Cele mai bune fotografii și videoclipuri de nuntă realizate în timpul anului sunt selectate săptămânal de editorii parteneri, primind distincția "Selecția Editorilor".

Echipa de editori parteneri este alcătuită din fotografi și videografi români și străini, cu experiență și rezultate deosebite în domeniu.

Un număr mare de materiale premiate cu "Selecția Editorilor" confirmă capacitatea unui fotograf sau videograf de a realiza material deosebite.
Membru în echipa de editori
peste 40 de editori români și internaționali beneficiază de această distincțieAcordate în cadrul interviurilor

În cadrul interviurilor ai ocazia să cunoști mai bine fotograful sau videograful, într-un fel diferit decât la o simplă întâlnire.


Recomandat de alți profesioniști
Peste 20 de recomandari Află mai multe
În cadrul interviurilor există un exercițiu de sinceritate, unde cei intervievați sunt rugați să recomande 3 colegi pe care îi apreciază pentru stilul, portofoliul și experiența acestora.

Rezultatul acestui exercitiu de sinceritate este deosebit de interesant și s-a concretizat astfel într-un nou indicator pentru diferențierea în catalog.