Catalogul fotografilor
Daniel Padure

Daniel Padure

Fotograf
Înscris în catalog de 5 ani și 4 luni
Se deplasează din Targu-Jiu, Gorj
Messenger
 0721 125 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Daniel Padure


Salutare dragilor! Eu sunt Daniel Padure, fotograf pasionat de momente și povestiri. Misiunea mea este să prind și să aduc la viață cele mai frumoase și autentice amintiri prin intermediul fotografiilor.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul fotografiei, am avut privilegiul de a colabora cu numeroși clienți și de a surprinde momente speciale în diferite evenimente. Fie că este vorba despre nunți, sesiuni foto de logodnă, fotografii de familie sau portrete artistice, pun pasiune și dedicare în fiecare proiect.

Fotografiile mele sunt mai mult decât simple imagini. Ele reprezintă o poveste, emoții capturate într-un cadru, iar misiunea mea este să surprind autenticitatea și frumusețea fiecărui moment. Îmi place să creez o conexiune autentică cu clienții mei, să-i cunosc și să înțeleg în profunzime nevoile și așteptările lor.

În colaborarea noastră, îmi doresc să creăm împreună o experiență plăcută și relaxată. Fie că suntem în mijlocul unei sesiuni foto sau la evenimentul special, am abilitatea de a crea un mediu confortabil, în care puteți fi voi înșivă și să vă bucurați de fiecare moment.

Îmi place să explorez noi locații, să surprind cadre inedite și să mă adaptez la orice situație. Indiferent de evenimentul sau momentul pe care îl doriți imortalizat, îmi voi dedica atenția și creativitatea pentru a vă oferi amintiri care să dureze o viață întreagă.

Vă invit să descoperiți portofoliul meu și să citiți părerile clienților care mi-au încredințat momentele lor speciale. Dacă sunteți în căutarea unui fotograf pasionat, dedicat și cu o abordare personalizată, atunci să lucrăm împreună pentru a crea amintiri de neprețuit.

Vă mulțumesc pentru că ați luat timpul să citiți această prezentare. Aștept cu nerăbdare să ne întâlnim și să discutăm despre cum pot aduce frumusețea momentelor voastre în fotografii!

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro