Catalogul fotografilor
Daniel Cotuna

Dani Cotuna

Fotograf: Daniel Cotuna
Înscris în catalog de 7 ani și 7 luni
Se deplasează din Oradea, Bihor
Messenger
 0736 658 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Oradea, Bihor
Ratingul meu acordat locaţiei
Recomand Castello pentru locatia primitoare, ospatarii amabili si pentru spatiul de agrement din fata restaurantului. Mancarea si servirea sunt decente.
 Locaţie de nuntă
  Ineu, Bihor
Ratingul meu acordat locaţiei
Recomand Kings Land - Ineu pentru atmosfera placuta si locatia frumoasa. De asemenea, mancarea si servirea in ultimul an a fost la un nivel ridicat.
 Locaţie şedinţă foto
  Beiuș, Bihor
Ratingul meu acordat locaţiei
Este o locatie superba in natura ce ofera posibilitatea de a realiza cadre cu diverse peisaje absolut geniale, locatia fiind un parc natural protejat interventia umana asupra ei fiind superficiala. Iubitorii sedintelor in natura se pot "juca" cu lumina ce se strecoara printre crengile copacilor in diverse moduri, limita fiind doar creativitatea fotografului.

Linistea locului ofera un ambient placut pentru realizarea fotografiilor.
Iubesc aceasta locatie , fiind unda din favoritele mele pentru sedinte.

Despre Dani Cotuna


Hello, sunt Dani. Cand totul in jur este complicat, eu aleg lucrurile simple, pentru ca simplitatea este complicat de atins. Am o iubita care ma sustine in toate aventurile si un ghiozdan care ma acompaniaza credincios in calatoriile pe care le fac, de cele mai multe ori in natura. Iubesc animalele. Am in casa un motan si in suflet un catel, pe nume Nick. Mi l-am „tiparit” pe umar pentru a-mi aminti mereu de prietenia cu care ma intampina.

Nu cred in regii cliseice, de aceea stilul meu fotografic este unul fotojurnalistic. Cred in emotie, in firesc si-n natural.

Consider ca lucrurile vechi spun povesti mereu noi, de aici si cromatica fotografiilor mele. Sunt nonconformist. Cunosc regulile, insa de cele mai multe ori le incalc pentru a crea imagini unice, puternice, care compun o poveste, asemenea unui puzzle rezolvat. Asa a aparut sloganul meu: „Povesti in imagini”.

Daca te-ai plictisit de povestile invechite, hai sa scriem impreuna una noua. Cu lucruri vechi!

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro