Catalogul fotografilor
CRISTIAN COJOCARU

Crististudio

Fotograf: CRISTIAN COJOCARU
Înscris în catalog de un an și 3 luni
Se deplasează din Ramnicu Valcea, Valcea
Messenger
 0762 663 *** vezi telefonul
Favorit
Apreciere clienți
7 testimoniale verificate
Experiență
7 evenimente verificate
4 locații documentate
Pachetul Basic contine fotografii si filmare mire si mireasa traditii si pregatiri, fotografii si filmare biserica, sedinta foto dupa ceremonia de la biserica, fotografii si filmare restaurant, 1 album 30x60, filmare cu drona, pozele si filmarea pe stick personalizat din lemn, trailer pe melodie. Pe tot parcursul evenimentului o sa fie un 1 fotograf si un 1 videograf.

Pachetul acesta include filmare 4k
Bianca & Alin (2075).JPG
Pachetul Silver contine fotografii si filmare mire si mireasa traditii si pregatiri, fotografii si filmare biserica, sedinta foto dupa ceremonia de la biserica, fotografii si filmare restaurant, 3 albume(1 album30x60 + album 20x40 + album 15x30), pozele si filmarea pe stick personalizat din lemn, trailer pe melodie. Pe tot parcursul evenimentului o sa fie un 1 fotograf si un videograf.

FILMARE REAL 4K SI FILMARE CU DRONA 4K
Bianca & Alin (2216).JPG
Pachetul Gold contine: sedinta foto "Save the date" inainte de nunta, fotografii si filmare mire si mireasa traditii si pregatiri, fotografii si filmare biserica, sedinta foto dupa ceremonia de la biserica, fotografii si filmare restaurant, 3 albume(1 album 30x60 + 1 album 20x40 + 1 album 15x30), pozele si filmarea pe stick personalizat din lemn, trailer pe melodie, sedinta foto "Trash the dress" la o data de comun acord cu mirii. Pe tot parcursul evenimentului o sa fie un 1 fotograf si un videograf.

FILMARE 4K SI FILMARE CU DRONA 4K
Bianca & Alin (2107).JPG

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Ramnicu Valcea, Valcea
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie frumoasa, cu mult spatiu si cu un spatiu verde superb pentru sedinta foto in partea din spate.
 Locaţie de nuntă
  Ramnicu Valcea, Valcea
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie frumoasa atat in exterior unde poti gasi multe decoratiuni(bancute, leagan) pentru a realiza o sedinta foto cat si in interior unde este foarte mult spatiu de dans si mese decorate cu stil.
 Locaţie de nuntă
  Ramnicu Valcea, Valcea
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie frumos decorata cu servicii de cea mai buna calitate.
 Locaţie de nuntă
  Ramnicu Valcea, Valcea
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie plina de rafinament si stil cu un decor plin de eleganta. Ringul de dans este bine asezat iar spatiul intre mese este suficient.

Despre Crististudio


Cu cinci ani în urmă, am inițiat o fascinantă călătorie în lumea fotografiei de nuntă, pornind de la o pasiune profundă pentru acest domeniu artistic. De-a lungul timpului, am investit resurse considerabile pentru a-mi dezvolta competențele și a explora diversitatea și subtilitățile acestui gen fotografic. În fiecare nuntă, găsesc bucurie și împlinire, adorând cu pasiune fiecare moment capturat. Procesul creativ a devenit mai mult decât o ocupație pentru mine; s-a transformat într-un mod de a împărtăși povestea iubirii și fericirii într-un mod autentic și captivant. Fotografia de nuntă nu este doar un serviciu pe care îl ofer, ci o expresie a pasiunii mele pentru a imortaliza momentele speciale și emoțiile unice ale fiecărui cuplu pe care îi am privilegiul să-i surprind în ziua cea mare.