Catalogul fotografilor
Cristian Istrate

Cristian Istrate

Fotograf
Înscris în catalog de 4 ani și 10 luni
Se deplasează din Iasi

Vezi profilul meu de fotografie comercială
Messenger
 0740 066 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
1 premii
1
Apreciere clienți
Nu avem informații despre aprecierea clienților.
Fii primul client care adaugă un testimonial!


Adaugă testimonial
Experiență
Nu avem informații despre experiență.
Solicită fotografului să îți arate câteva evenimente fotografiate.Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Cristian Istrate


Sunt atras de tot ceea ce înseamnă artă și frumos, dar am ales fotografia ca mediu de exprimare deoarece este o balanță perfectă între realitate și fantezie: ceea ce fotografiez este real, dar modul în care o fac ține de imaginația și viziunea personală.

Îmi place să captez evenimentele într-un mod natural, firesc, intervenind doar atunci când este necesar, pentru ca fotografiile să vă aducă aminte de momentele din ziua nunții așa cum s-au întamplat și cum le-ați trăit în acea zi. În plus, acest stil de fotografiere îmi permite să surprind emoții și momente ce se petrec în fracțiuni de secundă, momente care altfel ar trece total neobservate.

Consider că fiecare cuplu este special, fiecare eveniment este diferit și din acest motiv nu urmaresc în fotografia de nuntă un șablon fix, ci încerc să suprind fiecare poveste așa cum este ea: unică.