Catalogul fotografilor
Mircea Costel

Costel Mircea

Fotograf: Mircea Costel
Înscris în catalog de 6 ani și 4 luni
Se deplasează din Galati
Oferim separat și serviciul de filmare
Messenger
 0746 536 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Galati
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie deosebita pentru evenimente mici, sesiuni foto sau pentru a incerca unul dintre cele mai desosebite meniuri.
 Locaţie de nuntă
  Galati
Ratingul meu acordat locaţiei
Una din locatiile de top din Galati. Design deosebit, personal amabil, macare fabuloasa!
 Locaţie de nuntă
  Tulucesti, Galati
Ratingul meu acordat locaţiei
Una din putinele locatii din Galati care poate oferi un cadru natural pentru cununii civile si religioase in aer liber, cort, restaurant, piscina, hotel. Personal amabil.
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie deosebita pentru evenimente relaxante si cu bun gust.
Priveliste superba spre lac, personal prietenos, servire impecabila.
 Locaţie de nuntă
  Galati
Ratingul meu acordat locaţiei
Probabil pe primul loc in preferintele mele ca fotograf de nunta se afla Teatris Restaurant. Locatia unica, decor de poveste, personal orientat spre client iar meniul atat pentru evenimente cat si a la cart este fabulos.

Despre Costel Mircea


Eu sunt Costel Mircea, fotograf profesionist de nuntă din Galați, tata, sot si om implinit ca nu ma ridic dimineata din pat cu teama de o noua zi la serviciu. Îmi place să fotografiez oameni, să le surprind cele mai frumoase evenimente, emoții si sa le transform in amintiri pretioase.

Țin mult ca lucrurile importante din viața mea să nu fie bazate pe compromisuri ci pe dăruire, respect și pasiune. Sa fiu fotograf de nunta si sa surprind atatea povesti frumoase este o onoare.
Recunosc… nu e deloc usor sa te prezinti in cateva cuvinte mai ales ca pentru majoritatea dintre voi este primul contact cu mine. Imi trec prin minte momentele frumoase traite ca fotograf de nunta, prietenii noi sau reintalniri cu prieteni vechi, momente amuzante, momente emoționante, toate cu farmecul lor.

Am inceput sa fotografiez din liceu in urma unui proiect ce avea ca muza si subiect femeia. Mi-am dat seama atunci ca poti spune cu o singura fotografie o intraga poveste sau chiar mai multe. Mi-am dat seama ca fotografiile ascund in ele, in functie de cine le priveste, dincolo de ceea ce e evident o intreaga poveste. Cand am inceput nu am gandit nici o secunda ca voi ajunge sa fac din fotografie o meserie, dar acum privind putin in urma la anii ce au trecut si am fotografiat peste 250 de povesti de viata ma simt putin magulit. Nu stiu cum as fi fost in alte situatii, dar stiu ca fotografia m-a facut sa fiu un om mai bun.

Am luat parte la multe momente care pur si simplu au scos la suprafata cele mai pozitive trasaturi ale mele si nu de putine ori am asistat la adevarate lectii de viata. Nu stiu pana la ce varsta voi reusi sa fiu fotograf de nunta dar stiu ca ma voi bucura de fiecare moment si voi darui acelor oamenii tot ceea ce am si pot.

Va invit să îmi vizionați portofoliul, să îmi scrieți, să ne întalnim și să stăm la povești despre voi, despre mine si despre alte un milion de lucruri faine.
Rămâne apoi la alegerea voastră dacă sunt omul, fotograful pe care doriti sa il aveti langa voi intr-o zi asa speciala.Eu abia aștept să vă cunosc! Voi?

Semnat
Costel Mircea – fotograf de oameni si povesti!