Înapoi la căutarea mea

Costel Crafciuc

Cameraman
Înscris în catalog de 4 ani și 9 luni
Se deplasează din galati, Galati
Messenger
 0745 660 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
3 premii
2
1
Apreciere clienți
2 testimoniale verificate
  5.00 (22 recenzii)   2,053
  5.00 (9 recenzii)
Experiență
4 evenimente verificate
Selectia editorilor pe 18.09.2018
Selectia editorilor pe 24.04.2018 Mentiune pe 04.12.2018
- prezenta pe toata durata evenimentului a 2 videografi .
- se filmeaza pe toata durata evenimentului rezultand un montaj de aprox. 90 minute de film format FULL HD ( 1920 x 1080 )
- prelucrare video si sunet preluat prin lavaliere si recordere
-clip Best Moments
-Teaser
-rezumatul evenimentului de aprox. 15 min
-imagini preluate cu drona
- lucrarea se va livra ON-LINE ,pe stick cu carcasa personalizata si se stocheaza si pe cloud.

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Costel Crafciuc


Eu sunt Costel Crafciuc . Sunt videograf de nunta si îmi place să transform povestea ta intr-un film plin de emoții , detalii si ritm , un film ce prezintă trăirile din acea zi , cu râsete , lacrimi si bucurie , o poveste pe care ai putea sa o prezinti peste ani copiilor și nepoților .
Videografia de nunta este principalul domeniu în care îmi desfășor activitatea , acumulând în timp o vastă experiență în domeniul filmărilor de eveniment , filmari de nunta .
Aceasta pasiune am dobandit-o după o perioadă destul de îndelungată ca fotograf de nunta , după ce am avut prilejul de a fi chemat să filmez nunta unui prieten .
Între timp pasiunea pentru videografia de nunta a luat amploare si am început să investesc atat în cursuri de formare si specializare cat si in aparatura necesară pentru astfel de evenimente .
Consider că cel mai bun mod de a filma este fără regie , pentru că nu orice persoană este si un bun actor . Emoțiile adevărate pot fi surprinse doar atunci când lumea nu știe că este filmata .
Fiecare eveniment de nunta este unic , cu persoane diferite și locații diferite , de aceea nu merg la eveniment cu idei preconcepute . Nu vreau să repet același lucru la fiecare nunta , din contră vreau sa experimentez lucruri noi indiferent de conjunctură .
Pentru a fi videograf de nunta bun nu înseamnă că trebuie să ai aparatura cea mai scumpă si sa predai 5-6 ore de filmare .
E adevărat că , pentru unii clienți 2 ore de material este puțin , dar aceste 120 minute de montaj conțin cele mai bune momente ale nuntii si nu plictisesc la vizionare . Merg pe principiul de a preda calitate si nu cantitate , acest lucru facand diferenta intre un cameraman si un videograf de nuna .
Experienta de filmare si de editare a mea , a videografului de nunta , dobândită de-a lungul timpului , ma face sa va invit să vă convingeți de calitatea filmărilor mele în secțiunea Portofoliu si sper sa colaboram .