Catalogul cameramanilor

Costel Crafciuc

Cameraman
Înscris în catalog de 2 ani și 11 luni
Se deplasează din galati, Galati
Messenger
 0745 660 *** vezi telefonul
Premii portofoliu
3 premii
2
1
Apreciere clienți
2 testimoniale verificate
  1,662
  5.00 (9 recenzii)
Experiență
Nu avem informații despre experiență.
Solicită cameramanului să îți arate câteva evenimente filmate.
Selectia editorilor pe 18.09.2018
Selectia editorilor pe 24.04.2018 Selectia zilei pe 04.12.2018- voi fi prezent aproximativ 12 ore .
- se filmeaza pe toata durata evenimentului rezultand un montaj de aprox. 2 ore de film format FULL HD ( 1920 x 1080 )
- prelucrare video
- lucrarea se va livra ON-LINE

Alte servicii :
- Filmare cu a-2-a camera – 200 euro
- Filmare cu macara – 150 euro
- Filmare cu drona – 150 euro
- Sedinta video de cuplu – 150 euro
- Sedinta video bebe – 100 euro
- Predare filmarea bruta – 200 euro

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Costel Crafciuc


Eu sunt Costel Crafciuc . Sunt videograf de nunta si îmi place să transform povestea ta intr-un film plin de emoții , detalii si ritm , un film ce prezintă trăirile din acea zi , cu râsete , lacrimi si bucurie , o poveste pe care ai putea sa o prezinti peste ani copiilor și nepoților .
Videografia de nunta este principalul domeniu în care îmi desfășor activitatea , acumulând în timp o vastă experiență în domeniul filmărilor de eveniment , filmari de nunta .
Aceasta pasiune am dobandit-o după o perioadă destul de îndelungată ca fotograf de nunta , după ce am avut prilejul de a fi chemat să filmez nunta unui prieten .
Între timp pasiunea pentru videografia de nunta a luat amploare si am început să investesc atat în cursuri de formare si specializare cat si in aparatura necesară pentru astfel de evenimente .
Consider că cel mai bun mod de a filma este fără regie , pentru că nu orice persoană este si un bun actor . Emoțiile adevărate pot fi surprinse doar atunci când lumea nu știe că este filmata .
Fiecare eveniment de nunta este unic , cu persoane diferite și locații diferite , de aceea nu merg la eveniment cu idei preconcepute . Nu vreau să repet același lucru la fiecare nunta , din contră vreau sa experimentez lucruri noi indiferent de conjunctură .
Pentru a fi videograf de nunta bun nu înseamnă că trebuie să ai aparatura cea mai scumpă si sa predai 5-6 ore de filmare .
E adevărat că , pentru unii clienți 2 ore de material este puțin , dar aceste 120 minute de montaj conțin cele mai bune momente ale nuntii si nu plictisesc la vizionare . Merg pe principiul de a preda calitate si nu cantitate , acest lucru facand diferenta intre un cameraman si un videograf de nuna .
Experienta de filmare si de editare a mea , a videografului de nunta , dobândită de-a lungul timpului , ma face sa va invit să vă convingeți de calitatea filmărilor mele în secțiunea Portofoliu si sper sa colaboram .