Catalogul fotografilor
Cosmin Baltoi

Cosmin Baltoi

Fotograf
Înscris în catalog de un an și 3 luni
Se deplasează din Timisoara, Timis
Messenger
 0744 989 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Cosmin Baltoi


Salut dragilor. Daca ati ajuns aici inseamna ca v-am starnit curiozitatea si doriti sa aflati mai multe lucruri despre noi. 🙂 O sa incerc, pe scurt, sa va spunem la ce ne-am gandit atunci cand ne-am dat numele asta atat de “iesit din comun”.

Co2 Studio vine de la noi, de la noi pentru voi, Cosmin si Cosmin. Co si Co 🙂 sau Co de doua ori :D. Am vrut un nume usor, pe care oricine sa-l poata tine minte, am vrut o asociere cu natura din care facem parte si fara de care nu am exista. Desi suntem de ceva vreme pe piata, vrem sa stii ca inca nu ne-am pierdut entuziasmul, inca vedem in nunta un moment unic pentru voi si incercam sa-l tratam cu maxima seriozitate si profesionalism. Cu noi o sa va patreceti marea majoritate a timpului in ziua nuntii si nu am putea sa nu imortalizam emotiile primului sarut ca sot si sotie, emotiile punerii pe deget a simbolului iubirii si lagaturii dintre voi, emotia primului dans.

Vrem sa vedeti in noi un prieten, un prieten bun care a trecut nu de putine ori prin aceste emotii si care stie sa ne dea un sfat atunci cand avem cel mai mult nevoie de el.

Cu drag, ai vostri prieteni, Cosmin si Cosmin (Co2)