Catalogul fotografilor
Corbu Iulian

Corbu Iulian

Fotograf
Înscris în catalog de 7 ani și o lună
Se deplasează din Iasi
Messenger
 0746 535 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Iasi
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie excelenta pentru evenimentul mult asteptat! Fiind amplasata in inima naturii, ferita de forfotul si agitatia orasului. Personalul este foarte amabil si bine pus la punct.
 Locaţie şedinţă foto
  Iasi
Ratingul meu acordat locaţiei
Dacă cauți un loc unde să bei o cafea BUNĂ, Jassyro este locul potrivit. Aici poți să o servești atât pe treptele din prima locație situată pe Blvd. Ștefan cel Mare sau în interiorul și pe terasa celei de-a doua locații situate în zona Copou, dar chiar și TO GO din ambele locații.
Deasemenea în locația din Copou se organizează diferite evenimente la care poți participa și socializa.
 Locaţie şedinţă foto
  Como, Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Am avut ocazia sa fotografiez un after wedding aici si pur si simplu inima mi-a ramas acolo. Inca de cand ajungi in localitate te cuprinde asa un vibe ce incepe sa se implementeze in inima ta, fie ca fotografiezi sau doar vizitezi locul.
 Locaţie de nuntă
  Iasi
Ratingul meu acordat locaţiei
Mirii ce vor sa isi organizeze nunta intr-o locatie ferita de zumzetul si agitatie cotidianului, Liria ar fi una dintre locatiile potrivite. Personalul este atent la detalii.

Despre Corbu Iulian


Cine sunt?
Eu sunt Iulian, fotograf de nuntă, sunt din Iași, dar mă pot deplasa oriunde în țară. Iubesc să surpind contopirea energiei pe care o emană fiecare mire și mireasă, emoțiile lor și a invitaților și mai ales bucuria de a fi acolo și de a trăi momentul 💌
Știu cât de importante sunt amintirile voastre din acest nou capitol al vieții voastre și de aceea îmi dau tot interesul și priceperea, poate și mai mult, ca toate acestea să vă bucure mult timp. Agenda este deschisă pentru 2022 și 2023 ☺️

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro