Catalogul fotografilor
Plugari Constantin

Constantin Plugari

Fotograf: Plugari Constantin
Înscris în catalog de 4 ani și 8 luni
Se deplasează din Iasi
Messenger
 +373 680 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
173 premii
14
48
90
6
15
Apreciere clienți
29 testimoniale verificate
Experiență
18 evenimente verificate
1 locație documentată


Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie şedinţă foto
  Chișinău, Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Super locație frumoasa. Cu lejeritate poti sa faci sedința foto chiar pe teritoriul biserici.

Despre Constantin Plugari


Suntem o echipă energică, soț și soție, Constantin și Doina sau cum ne spun toți Costică (fotograf) și Doinița (asistent de lumină). Cu o experiență de peste 11 ani în domeniul evenimentelor și fotografiei de familie, încercăm să vă fim alături în una dintre cele mai importante zile din viața voastră și să vă ajutăm mai mult decât ați crede că poate face un fotograf. Iubim emoțiile și lucrurile reale, naturale și autentice. Avem nebuniile noastre și o energie pe care încercăm să v-o transmitem ca să vă simțiți cât mai bine și relaxați cu noi. Acum trecem la laude [😁] . Dacă tot ne lăudam să știți că avem ceva premii atât la nivel internațional cât și național. Ce să mai [😁] gata cu lauda, vă las să analizați bine portofoliu și dacă vă place ce vedeți acolo, suntem aici oricând, ca sa ne auzim fie la telefon, fie prin mesaje, fie la un ceai de ce nu. Abia așteptăm să ne vedem. Cu drag, Costică si Doinița [💛] [💛] [💛]

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro