Catalogul fotografilor
Ciprian Dragan

Ciprian Dragan

Fotograf
Înscris în catalog de un an
Se deplasează din Constanța, Constanta
Messenger
 0746 103 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie şedinţă foto
  Constanta
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie buna pentru "save the date" si "after wedding" mai ales primavara si toamna. Poti avea mai multe abordari, nu este aglomerat daca mergi in cursul saptamanii. Cele mai bune momente sunt cu jumate de ora inainte sa apuna soarele. Se fac cam 40 min din Constanta. Dezavantajul este ca nu ai alte locatii in zona si trebuie sa te rezumi doar la ce gasesti acolo.
 Locaţie de nuntă
  Constanta
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie buna mai ales daca alegeti sa faceti cununia civila afara sau vreti sa aveti deschiderea spre plaja si mare. Fluxul de eveniment, servire, mancare f ok, capacitate mare, au experienta mare pe eveniment.
 Locaţie de nuntă
  Constanta
Ratingul meu acordat locaţiei
Locatie foarte buna pentru evenimente. Lumina si cromatica placute, mancarea si servirea foarte buna. Pastreaza un standard ridicat tot timpul. Mai greu de gasit date libere daca nu se fac rezervari cu 1-2 ani inainte. Din punctul meu de vedere, una din cele mai bune locatii din eveniment din Constanta.
 Locaţie de nuntă
  Constanta
Ratingul meu acordat locaţiei
Locatie generoasa, capacitate mare, flux bun de eveniment, arata bine la interior, servire buna. Pot fi probleme cu parcarea in sezonul estival, zona fiind aglomerata.

Despre Ciprian Dragan


Numele meu este Ciprian Dragan si ar trebui sa va spun imediat ca sunt un fotograf profesionist de eveniment pentru a fi cat mai convingator!

Nu am sa fac acest lucru!

O sa va spun doar ca sunt pasionat atat de mult de fotografie incat nu imi imaginez o zi din viata fara sa fac ceva legat de pasiunea mea. Imediat am sa va spun ca imi plac in egala masura oamenii iar abilitatea de a transpune in fotografii frumusetea sentimentelor lor mi se pare cea mai mare provocare dar si cea mai plina de satisfactii.

Cred ca dincolo de cunostintele tehnice si artistice ale fiecaruia dintre noi, abilitatea de a castiga increderea unui cuplu, de a-i face pe oameni sa iti “spuna” in fotografii de ce au ales sa isi uneasca destinele reprezinta cea mai importanta realizare pentru mine si cel mai sigur mod de a face fotografii deosebite.

Daca la aceasta adaugam faptul ca sunt o persoana extrem de responsabila fata de munca mea, am peste 10 experienta in fotografia de eveniment, inteleg perfect ca este un moment unic care poate fi rememorat cel putin la aceeasi intensitate prin fotografii si imi plac la nebunie clientii fericiti si multumiti, inseamna ca nu ne mai desparte decat o cafea ca sa imi spuneti ce asteptari aveti de la mine si cum putem colabora.