Catalogul fotografilor
Moldovan Catalin

Catalin Moldovan

Fotograf: Moldovan Catalin
Înscris în catalog de 4 ani și o lună
Se deplasează din Targu-Mures, Mures
Messenger
 0755 739 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Targu-Mures, Mures
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie super pentru orice eveniment.Capacitate de aproximativ 500-600 de persoane.Curte frumos amenajata cu locuri unde se pot face fotografii.
Personalul localului amabil si organizat.
 Locaţie de nuntă
  Calimanesti, Mures
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie in aer liber de poveste.Servicii de inalta calitate.

Despre Catalin Moldovan


Pasiunea pentru fotografie mi-a fost insuflata initial de catre dragii mei parinti. Din anul 1992 acestia au fost prezenti la numeroase evenimente in calitate de fotografi, reusind sa surprinda zambetele si bucuria prin intermediul aparatelor. Crescand si eu, curiozitatea a fost tot mai mare, iar treptat m-am alaturat echipei, ajungand la scurt timp sa indragesc fotografia, ceea ce ne aduce la ziua de azi. In prezent, am acumulat o experienta de 6 ani in domeniu, timp in care mi-am dorit sa devin tot mai bun cu fiecare eveniment care trece. Am urmat cursuri de fotografie in cadrul unei scoli populare de arta, am participat la diverse workshop-uri si conferinte. Fotografia pentru mine este definita prin 2 cuvinte: bucurie si pasiune. Intrucat emotiile apar, si in cazul meu, atunci cand pot lua parte la evenimentele dragi vietii voastre. Imi face o mare placere sa va aduc in dar aceste amintiri de nepretuit la care sa va uitati cu drag si maine dar si peste 10 ani.

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro