Catalogul fotografilor
Catalin Cimpan

Catalin Cimpan fotograf

Fotograf: Catalin Cimpan
Înscris în catalog de 7 ani și 5 luni
Se deplasează din Suceava
Messenger
 0740 778 *** vezi telefonul
FavoritMomentele frumoase nefotografiate, se uită

Programul de bază, este un serviciu fotografic pentru nuntă care costă 1000 euro.

De ce ați lucra cu mine? Pentru că am fost și eu în locul vostru. Am făcut și eu nuntă. Știu cât te solicită toate pregătirile. Și mai știu că e frustrant ca după nuntă să te uiți în fotografii și să vezi că lipsesc toate momentele acelea pentru care ai investit atâția timp, bani și energie. Mai jos, vă prezint programul complet de salvat toate momentele frumoase:

Echipă: - Cătălin Cîmpan - fotograf, împreună cu un asistent (acesta nu are rol de fotograf).

Momentele documentate fotografic:

▫ pregătire mire / mireasă, practic începem documentarea cu imagini inedite în compania celor mai buni prieteni / prietene; ▫fotografii cu familia - imagini numai bune de pus în ramă (altele decât cele în care personajele se uită direct în aparatul de fotografiat) cum îmi place mie să spun; ▫cununia civilă și cununia religioasă, după această etapă se vor realiza fotografii cu cei prezenți la starea civilă sau biserică;▫ sesiune foto în ziua evenimentului- pentru care trebuie alocată o perioadă de aproximativ 60 de minute, aici putem petrece momente frumoase împreună cu nașii și domnișoarele / cavalerii de onoare; dar este și un moment prielnic în care putem surprinde câteva momente intime cu voi (mirii);▫ recepția de la restaurant, începând cu valsul mirilor, fotografii cu invitații, surprinderea momentelor vesele de pe ringul de dans, etc;

Predare:

-Fotografiile vor fi livrate pe suport USB-Ncc Signature Mount; ▫Câte imagini primiți? Conceptul este unul simplu, trebuie să ne focusăm pe calitate în detrimentul "cantității";

*Programele beneficiază de număr nelimitat de fotografii și corectarea tuturor fotografiilor predate;

Programul de bază se poate completa cu diverse opțiuni.

Deoarece fotografiez un număr limitat de nunți într-un an îmi place să îmi cunosc clienții cât mai bine pentru a mă asigura că sunt o alegere bună pentru evenimentul lor. Aș fi mai bucuros dacă ne-am cunoaște personal la o cafea, sunt sigur că avem foarte multe să ne povestim și astfel să îți arăt câteva albume de nuntă, o altă variantă ar fi o discuție pe Skype.

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Suceava
Ratingul meu acordat locaţiei
Una dintre cele mai frumoase locații de nuntă din Suceava și nu numai.
 Locaţie de nuntă
  Botoșani, Botosani
Ratingul meu acordat locaţiei
O locație foarte frumoasă pentru orice tip de eveniment

Despre Catalin Cimpan fotograf


SALUT! CĂTĂLIN CÎMPAN SUNT EU.

Țin mult la familia mea, copii, soție și părinți. Poate că te întrebi de ce am început să povestesc despre mine vorbind despre viața mea personală. Răspunsul vine din interior și mă călăuzește în cariera mea de fotograf. Pentru că sunt un om și apoi un fotograf. Când am spus DA! am simțit o emoție imposibil de descris în vorbe, însă, pe care o captez în fotografiile de nuntă pe care le fac. Dragostea pentru copii mă face să dau în mintea lor și să prind în fotografiile mele lumea așa cum o văd cei mici. Iubirea pe care o port pentru familia mea îmi dă energie și inspirație să fac fotografii în care să se regăsească sentimentele pe care protagoniștii le au unii pentru alții. Da, sunt un om cu un aparat foto.

Un pasionat care face ceea ce îi place. Firea prietenoasă pe care am moștenit-o din naștere mă ajută să îi fac pe oameni să uite că am în mână un aparat foto și astfel rămânem prieteni. Tot prieteni am rămas și cu primii miri pe care i-am fotografiat – acum sunt nașul copilului lor. Acesta-s eu! Altul nu am de gând să devin.

SUNT CĂSĂTORIT DIN 2007. IUBESC COPII ȘI FELUL LOR SIMPLU DAR UIMITOR DE A VEDEA LUMEA.