Catalogul cameramanilor

Camera cu Amintiri

Cameraman: Adrian Moise
Înscris în catalog de 4 ani și 5 luni
Se deplasează din Buzau
Oferim separat și serviciul de fotografie

Vezi profilul meu de videografie comercială
Messenger
 0762 824 *** vezi telefonul
Favorit


Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Buzau
Ratingul meu acordat locaţiei
Locatie excelenta pentru evenimente
 Locaţie de nuntă
  Ciolpani, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie de nota 10.

Despre Camera cu Amintiri


Camera cu amintiri este proiectul ce ne aduce împlinire încă din anul 2010. Acela a fost momentul în care ne-am descoperit cu adevărat pasiunile: fotografia și videografia.
Despre noi am putea spune multe, însă ne rezumăm în a spune că suntem doi oameni ce se completează reciproc, formând o echipă creativă și profesionistă, ce pune suflet în tot ceea ce face.
Așteptăm de fiecare dată, cu aceeași nerăbdare, următorul eveniment foto-video. Nicio poveste nu seamănă cu cealaltă, și ne considerăm norocoși că putem surprinde în imagini toate acele detalii, momente spontane și sentimente de care ai parte o singură dată în viață.

Experiența ne-a arătat că planificarea unui astfel de eveniment poate fi pe alocuri copleșitoare. Ne dorim să pășiți cu încredere într-una dintre cele mai frumoase zile din viața voastră, de aceea vă vom răspunde la toate întrebările pe care le aveți, începând de la ședința foto prewedding și până la trash the dress. Altfel, vă veți putea concentra și asupra celorlalte aspecte importante: locația, aranjamentele florale și formația.

În încheiere, ne vom prezenta: suntem Cătălin Voinea, fotograf nuntă și Adrian Moise, videograf nuntă, echipa ce vă va oferi amintirile de care o să vă bucurați pe parcursul întregii vieți.