Catalogul fotografilor
Calin Curticapian

Calin Curticapian

Fotograf
Înscris în catalog de 6 ani și 4 luni
Se deplasează din Cluj Napoca, Cluj
Messenger
 0743 402 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Calin Curticapian


Salut,

Eu sunt Calin Curticapian si sunt fotograf de emoții. De ce de emoții? Pentru că acesta este ingredientul cheie pe care încerc să îl surprind în toate fotografiile mele, indiferent dacă este vorba despre o nuntă, un botez sau doar o ședință foto.

Am început să învăț fotografie acum cațiva ani, și de atunci sunt într-un continuu proces de educare deoarece consider ca o zi a trecut degeaba dacă nu ai învățat ceva nou. Mai cred cu tărie că atunci când procesul de învățare este alimentat de pasiune, rodul final nu poate fi decât minunat. Dovadă servește relația mea cu fotografia. Autodidact din fire și perfecționist, îmi place să dau tot ce e mai bun din mine pentru ca rezultatul să fie cel puțin unul cu care mă pot mândri.

Sunt stabilit în Cluj-Napoca, orașul care a devenit deja de multă vreme acasă. Aici sunt înconjurat de familia pe care mi-am ales-o si anume prietenii mei. Fiind o fire extrovertită, oamenii sunt sursa mea de energie și inspirație, în consecință toți cei cu care am împarțit emoții de-a lungul timpului în cadrul evenimentelor, mi-au devenit inevitabil – prieteni.