Catalogul fotografilor
Bogdan Dumitrel

Bogdan Dumitrel

Fotograf
Înscris în catalog de 5 ani și 10 luni
Se deplasează din Suceava
Messenger
 0748 693 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Miclauseni, Iasi
Ratingul meu acordat locaţiei
Pro
- spatiu exterior potrivit sedintelor
- arhitectura exterioara frumoasa
- culori foarte frumoase toamna


Contra
- aglomeratie in anumite perioade ale anului
- cladirea este degradata in anumite zone
- nu este permis accesul in interiorul cladirii
 Locaţie de nuntă
  Vicovu de Jos, Suceava
Ratingul meu acordat locaţiei
PRO (din punctul de vedere al fotografului)
- spatiu exterior foarte primitor si frumos amenajat, cu vaste posibilitati pentru sedinte foto
- personal amabil
- sala luminoasa

CONTRA
- sala are stalpi
- sala destul de mica
 Locaţie de nuntă
  Iasi
Ratingul meu acordat locaţiei
- Camere ce iti ofera posibilitatea de a fotografia in diferite situatii
- Spatiu verde
- Sala eleganta si suficienta pentru o nunta restransa
 Locaţie de nuntă
  Ruginoasa, Iasi
Ratingul meu acordat locaţiei
PRO
- spatiu exterior ce ofera posibilitati diverse pentru fotografie
- se poate fotografia si in interiorul locatiei
- cladirea este bine ingrijita


CONTRA
- zonele cu verdeata nu sunt ingrijite
- programul destul de scurt, pana la ora 18
- se poate fotografia in interiorul cladirii, insa doar pe holuri

Despre Bogdan Dumitrel


Fotografia a făcut parte din viața mea înca din perioada adolescenței. Am descoperit cum fiecare subiect din acele timpuri era conturat de detalii frumoase pe care nu trebuie să le pierd, iar fotografia m-a ajutat sa le dețin și în ziua de azi. Prin procesele mele inițial rudimentare, am ajuns să concluzionez că acțiunile dinamice din viața de zi cu zi pot fi descrise și după o perioada îndelungată de timp, printr-un mijloc static precum fotografia.

Aveam 22 de ani când am participat în calitate de fotograf la o nuntă, mai exact la nunta unui bun prieten. Nu știam ce presupune fotografia în cadrul unui astfel de eveniment, nici despre succesiunea activităților aferente evenimentulu, nu știam detalii pe care le dețin acum. Așa că am mers cu ochii larg deschiși, inima cât un purice și voință de fier pentru a îndeplini serviciul mai mult decât satisfăcător. La sfârșitul evenimentulu cu camera foto în mână am realizat că imi place sa ajut oamenii să îșî păstreze calitatea și autenticitatea amintirilor pentru viitorii nepoți și nu numai.

Așadar, prin alegerea voastră de a fi eu martorul cu documente doveditoare, voi reuși să vă conturez și să povestesc cromatic celebrarea celor mai emoționante etape din viața dumneavoastră.

Cuplurile cu care am colaborat mă descriu ca profesionist, entuziast, orientat către perfecțiune, dar calm, prietenos, muncitor și organizat. Pe tot parcursul unui eveniment interacțonez cu fericitul cuplu și cu invitații lor daca este cazul, dar în același timp am o abordare liniștită și discretă pentru o încadrare perfectă a fiecărei acțiuni prestigioase celebrării unui nou început. Prin echilibrarea acestor interacțiuni de prietenie și observare temperată creez mediul perfect pentru fotografii naturale și mirobolante, iar cuplul și cei dragi lor se vor bucura de ce le oferă un astfel de eveniment.

Înainte de eveniment va exista o consultanță inițială care ajută viitoare familie, respectiv pe mine să punctez necesitățile din cadrul evenimentului. Imi doresc să imi respecți munca și sper ca în final să concluzionezi că ai făcut cea mai bună alegere. Din acest motiv optez pentru comunicare și cunoaștere astfel va rezulta o montare perfectă a cadrelor cu cel mai important impact asupra dumneavoastră.

Dacă doriți să vă fiu martorul cu documente doveditoare însuflețite, pot să vă promit că voi lucra neobosit pentru a avea o frumoasă colecție de fotografii de la evenimentul dumneavoastră.

Am o pasiune pentru fotografii care este incredibil de puternică și cred că foarte rar rivalizată. Pentru mine fotografia de nuntă este pasiune și respect importanța evenimentului. Dacă voi avea onoarea să asist la întreaga gamă de emoții care țin de familiia dumneavoastră și prieteni, vă voi oferi tot profesionalismul ce îl dețin și care e in continuă dezvoltare.Voi nu trebuie decât să zâmbiți pentru că eu voi fi acolo să surprind clipa.