Catalogul cameramanilor

Blaja Produccion

Cameraman: Ionut Blaja
Înscris în catalog de un an și 7 luni
Se deplasează din Madrid , Buzau
Oferim separat și serviciul de fotografie
Messenger
 +346 402 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
10 premii
4
2
2
2
Apreciere clienți
Nu avem informații despre aprecierea clienților.
Fii primul client care adaugă un testimonial!


Adaugă testimonial
Experiență
3 evenimente verificate
Selectia editorilor pe 08.11.2022 Nominalizat la concursul anual 2022 Alegerea publicului
Selectia editorilor pe 17.10.2023
Nominalizat la concursul anual 2022
Nominalizat la concursul anual 2022 Alegerea publicului
Nominalizat la concursul anual 2023Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Blaja Produccion


Bună! Sunt Ionut, un videograf pasionat și dedicat, specializat în capturarea momentelor unice și speciale ale evenimentelor tale. Cu o experiență vastă în domeniu și o abordare creativă, mă angajez să transform evenimentele tale în amintiri de neuitat, surprinzând fiecare detaliu cu profesionalism și sensibilitate artistică.Ce ofer? Servicii complete de videografie pentru o gamă variată de evenimente, cum ar fi nunți, botezuri, petreceri corporative sau evenimente culturale. Fie că este vorba despre un moment intim sau o celebrare grandioasă, mă asigur că fiecare moment este imortalizat într-un mod autentic și emoționant.Echipamentul meu de ultimă generație și abilitățile tehnice îmi permit să realizez filme de înaltă calitate, cu o atenție deosebită acordată compoziției, luminii și sunetului. Îmi place să colaborez strâns cu clienții mei pentru a înțelege cu adevărat viziunea și atmosfera evenimentului lor, astfel încât să pot livra un produs final care să depășească așteptările.Nu este doar despre a filma evenimentul, ci și despre a captura emoțiile și povestea din spatele fiecărui moment. Fiecare film realizat de mine este o poveste unică, plină de căldură, bucurie și emoție, menită să vă transporte înapoi în timp și să vă ofere amintiri prețioase pentru întreaga viață.Dacă sunteți în căutarea unui videograf profesionist și pasionat pentru evenimentul dumneavoastră special, nu ezitați să mă contactați. Cu mare plăcere voi discuta detaliile și viziunea dumneavoastră și voi crea împreună un film memorabil care să reflecte frumusețea și autenticitatea momentului dumneavoastră.Aștept cu nerăbdare să fiu parte din povestea dumneavoastră!

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro