Catalogul cameramanilor

Artur Pataki

Cameraman
Înscris în catalog de 2 ani și 7 luni
Se deplasează din Cluj Napoca, Cluj
Messenger
 0748 483 *** vezi telefonul
Favorit


Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Artur Pataki


SALUT,

Eu sunt Artur Pataki, imi pare bine.

Sunt videograf si editor principal. Imi place sa cred ca sunt profestionist.

Cred ca este important ca sa ma cunosti, ca sa-mi intelegi stilul. Visul meu la varsta de 16 ani a fost sa devin regizor, oarecum s-a implinit. Pasiunea pentru aceasta meserie o mentin oamenii cu care lucrez, intotdeauna am de a face cu oameni diferiti si fiecare frumos in felul lui. Imi plac animalele, cel mai mult reptilele, motiv pentru care am 2 broaste testoase din anul ‘98 si de fiecare data cand am ocazia, le rasfat. Imi place sa merg in excursii cu masina si pentru ca iubesc natura merg cu bicicleta la birou cat si in zone muntoase, pe drumuri cat mai accidentate, aici reusesc sa ma desprind in totalitate de nebunia de zi cu zi.

Ce fac eu ?

Sunt videojurnalist.
Cred ca montajele cele mai reusite sunt acelea care surprind momentele neregizate, pure, adica emotiile voastre sincere.

Va documentez nunta.
Asta inseamna ca Intotdeauna caut actiunea, detaliile si emotia.

Pentru voi

Am pregatit un pachet elegant in care se va afla clipul scurt si montajul final in format digital, pe un stick usb,discuri clasice si o mica surpriza. Montajul va fi intre 60 si 90 de minute si va cuprinde momentele, detaliile si emotiile tale si a invitatilor.

Ce iti mai ofer ?

Amintiri de neuitat. Este foarte important ca peste multi ani cand vei revedea aceste clipe,sa iti aduci aminte de fiecare detaliu care a facut ca acea zi sa fie unica in viata.

Multumesc

pentru interesul si timpul acordat. Daca exista intrebari, poti sa iei legatura cu mine oricand pe e-mail sau telefonic.