Catalogul fotografilor
Andrei Via

Andrei Via Photographer

Fotograf: Andrei Via
Înscris în catalog de 4 ani și 6 luni
Se deplasează din Suceava
Messenger
 0759 132 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Andrei Via Photographer


Despre ce semnifica fotografia in viata mea sunt multe de spus dar in cateva cuvinte ar fi pasiune, fericire, socializare si multa determinare…Primele mele fotografii?

O simpla joaca care s-a transformat apoi intr-o curiozitate spre a cunoaste cat mai multe, petreceam mai mult timp invatand si descoperind noi secrete tehnice si artistice dupa care au urmat primele mele fotografii serioase si primele evenimente.

Trairile primului eveniment au fost destul de puternice deoarecere aveam o prima indatorire importanta, amintirea mirilor era in mainile mele. Emotiile au trecut repede, clipele in care surprindeam trairile si sentimetele mirilor erau mult mai profunde decat prejudecatile pe care le-ar fi avut orice incepator.

Totusi in 2013 am decis sa fac si un curs legat de fotografie in Italia.

In 2015 am fost invitat in calitate de fotograf la un eveniment foarte frumos si important pentru mine, National Film Awards din Marea Britanie care a avut loc in centrul Londrei.

Curajul si indemanarea au aparut odata cu experienta castigata
si cu simtul artistic care apoi a devenit un stil propriu, mai bine definit dupa fiecare proiect fotografic si de dorinta tot mai mare de a transmite prin fotografiile mele ceva aparte si special.


Andrei