Înapoi la căutarea mea

Andrei Pirsot

Cameraman
Înscris în catalog de 8 luni
Se deplasează din Craiova, Dolj
Messenger
 0721 241 *** vezi telefonul
Favorit
Apreciere clienți
Nu avem informații despre aprecierea clienților.
Fii primul client care adaugă un testimonial!


Adaugă testimonial
Experiență
4 evenimente verificateTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Andrei Pirsot


Nu este usor sa vorbesti despre tine, dar sa vorbesti despre pasiunea ta este foarte simplu. Pentru mine asa a inceput videografia, ca o pasiune.Acum multi ani am inceput sa cumpar asa de multe "scule" incat nu imi mai puteam permite si un prieten fotograf m-a invitat sa filmez cu el. Si asa am descoperit inca un lucru care ma pasioneaza si anume sa ajut oamenii sa se bucure de acele momente in care, plini de emotii isi spun "Da" si pornesc pe un nou drum in viata lor. Si mai este minunat cand dupa ce primesc filmarea te suna sau iti scriu si iti spun cat de mult le place ce ai creat tu, pentru ca desi nu regizezi nimic, nu tu faci lucrurile sa se intample, ca videograf ai puterea sa creezi o poveste prin montaj, prin coloana sonora, prin cadrele pe care le alegi, prin emotiile pe care le surprinzi.
Daca iti doresti ca la nunta voastra sa pui in bratele mele responsabilitatea de a crea filmul pe care iti vei dori sa il revezi din nou si din nou peste ani si ani, te invit sa ma contactezi si sa vedem daca eu sunt videograful potrivit pentru aceasta ocazie unica.