Catalogul fotografilor
Andrei Caplat

Andrei Caplat

Fotograf
Înscris în catalog de 3 ani și 3 luni
Se deplasează din Timisoara, Timis
Messenger
 0740 237 *** vezi telefonul
Favorit



Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Andrei Caplat


Eu sunt Andrei…

și sunt fotograf de mai bine de 10 ani.

Iubesc…
Da, cel mai mult pe lumea asta iubesc! Îmi iubesc soția, îmi iubesc familia, iubesc fotografia de calitate, iubesc oamenii frumoși, iubesc bucuria și entuziasmul cu care mă trezesc în fiecare dimineață! Iubesc să creez amintiri! Iubesc să fac oamenii să râdă și să plângă de fericire!

Amintiri… nu fotografii…
Asta e clar! De la mine vei primi doar amintiri, doar ceea ce e relevant pentru ziua evenimentului tău, doar ceea la ce o să vă uitați cu același drag și peste 10 sau chiar 20 de ani. Imagini de calitate cu voi in prim plan!

Fotografia e despre tine…
Fiecare eveniment e o poveste, iubesc poveștile, la rându-mi îmi place mult să povestesc, dar cel mai mult îmi place să ofer mirilor mei „povestea” evenimentului lor.

Responsabilitatea unui astfel de eveniment mă motivează, mă bucură! De fiecare dată, la fiecare eveniment reușesc să redau exact ce a fost acolo: naturalețe, frumusețe, emoție, căldură, sentimente.