Catalogul fotografilor
Ana Iacob

Ana Iacob

Fotograf
Înscris în catalog de 2 ani și o lună
Se deplasează din Iasi
Messenger
 0751 505 *** vezi telefonul
Favorit
Apreciere clienți
Nu avem informații despre aprecierea clienților.
Fii primul client care adaugă un testimonial!


Adaugă testimonial
Experiență
11 evenimente verificate

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Ana Iacob


Relația mea cu fotografia a început prin 2015, când am realizat că am o finețe pentru acest domeniu, deși nu le aveam cu tehnicalitățile. Însă, în timp, am început să învăț și să studiez în direcția asta, drept pentru care am parcurs cursurile online oferite de artișii care mă inspiră:  Ovidiu Leșan și Alin Panaite. Apoi am participat la alt workshop, de data asta în format fizic, ținut de cel din urmă menționat și am continuat tot așa, dar am fost și autodidactă.

Comunicarea cu oameni mă definește, drept pentru care sunt absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universitășii Ioan Cuza Iași, iar în prezent urmez masteratul la Relații Publice și Publicitate. Mă încarc cu energia propulsată de oameni, ador să discut și să aflu poveți de viață pe care apoi să le fac atemporale prin declanșarea aparatului.

Am câștigat și câteva premii, unul la secțiunea Mențiuni din cadrul concursurlui susținut de Fotografi-Cameramani, iar altul despre care vă pot spune se găsește pe site-ul internațional PROWed.

Sunt foarte atentă la detalii și emoții, pe care îmi place să le povestesc sub forma unui narativ viziual inspirat de muzica rock optzecistă și blues. Consider că stilul meu este unul colorat și elegant pentru că îmi place să arăt ce este mai frumos în modelele mele. Muzica "de pe vremea mamei" și filmele cu tematică veche mă inspiră să spun povești în culori și emoții cât se poate de vibrante. 


Dacă rezonăm și îți place să râzi, să dansezi și să iubești, aștept mesajul tău!

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro