Catalogul fotografilor
Olivian Dulea

Altfelphotography

Fotograf: Olivian Dulea
Înscris în catalog de un an și 7 luni
Se deplasează din Bulgăruș, Timis
Messenger
 0743 027 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Altfelphotography


Ceea ce e cu adevărat important în viață este felul în care folosim timpul. Timpul este acea comoară care se împuținează cu fiecare zi, dar rămâne în noi prin momentele care devin apoi amintiri. Până la urmă, despre ce este viața dacă nu #despreamintiri?

Dorința de a păstra cele mai frumoase amintiri, ca și pasiunea pentru fotografie, pentru noutate și schimbare sunt lucrurile care m-au ajutat să fiu prezent în domeniul fotografiei de eveniment de 16 ani. În tot acest timp, am căutat să înțeleg nevoile și dorințele voastre, ale clienților mei.

Cu mulți dintre voi am rămas prieteni. Am văzut cum ați fost binecuvântați cu copii pe care i-am văzut crescând, fiind prezent la multele momente plăcute din viață. Am simțit bucuriile voastre, am creat, împreună, #amintiripentruoviata.

Haideți să ne cunoaștem și să vorbim #despreamintiri!

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro