Înapoi la căutarea mea

Alpha-films

Cameraman: Pandrea Antonio & Pandrea Tiberiu
Înscris în catalog de 3 ani și 5 luni
Se deplasează din Cluj-Napoca, Cluj
Messenger
 0755 268 *** vezi telefonul
Favorit
Apreciere clienți
Nu avem informații despre aprecierea clienților.
Fii primul client care adaugă un testimonial!


Adaugă testimonial
Experiență
15 evenimente verificate
Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Alpha-films


Weddings Videography
Echipa Alpha-Films este formata din doi frati gemeni .
Practicam un stil video avangardist în care surprindem cele mai bune momente și cele mai frumoase emoții transmise atât de miri cât și a nvitaților acestora.
Scopul nostru este de a imortaliza unele dintre cele mai frumoase amintiri ale nuntii la cea mai inalta calitate care ne-o permite tehnologia astfel incat sa te poti bucura de momentele frumoase ale nuntii tale de fiecare data cand apesi Play, intr-ucat vei retrăi de fiecare data acest moment unic!
Dacă ești pe cale de a face pasul cel mare te invitam cu drag sa ne contactezi, abea așteptăm să ne cunoaștem.
Lasă-ne sa creem din nunta ta o poveste pe care vei putea sa o retrăiești ori de câte ori o vei viziona!

În spatele brand-ului ALPHA-FILMS se afla o echipa tânără de videografi profesioniști cu o experienta de peste 10 ani in domeniul videografiei, dornica de a-și pune în evidență viziunea atât inovativa cât si futuristica a momentelor tale speciale, fie ca este vorba de un scurt videoclip de prezentare a serviciilor/produselor tale (film comercial), fie ca esti un tanar artist/formatie ce are nevoie de o imagine vizuala profesionala in mediul online.
Ne face deosebita placere sa surprindem unele din cele mai delicate momente și în special sa ne axam pe evidentierea emotiilor și a expresiilor dintr-o perspectiva cât mai apropiata cerințelor clienților noștrii.
Garantam creativitate, originalitate și satisfacție garantate oricărui proiect în care suntem onorați sa luam parte.Echipa ta de producție video ALPHA-FILMS

www.alpha-films.ro