Înapoi la căutarea mea

Alpha-films

Cameraman
Înscris în catalog de un an și o lună
Se deplasează din Cluj-Napoca, Cluj
Messenger
 0755 268 *** vezi telefonul
Favorit
Apreciere clienți
Adaugă testimonial
  5.00 (6 recenzii)   552
Experiență
4 evenimente verificateTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Alpha-films


Weddings Videography
Practicam un stil video avangardist în care surprindem cele mai bune momente și cele mai frumoase emoții transmise atât de miri cât și a nvitaților acestora.
Scopul nostru este de a imortaliza unele dintre cele mai frumoase amintiri ale nuntii la cea mai inalta calitate care ne-o permite tehnologia astfel incat sa te poti bucura de momentele frumoase ale nuntii tale de fiecare data cand apesi Play, intr-ucat vei retrăi de fiecare data acest moment unic!
Dacă ești pe cale de a face pasul cel mare te invitam cu drag sa ne contactezi, abea așteptăm să ne cunoaștem.
Lasă-ne sa creem din nunta ta o poveste pe care vei putea sa o retrăiești ori de câte ori o vei viziona!

În spatele brand-ului ALPHA-FILMS se afla o echipa tânără de videografi profesioniști cu o experienta de peste 10 ani in domeniul videografiei, dornica de a-și pune în evidență viziunea atât inovativa cât si futuristica a momentelor tale speciale, fie ca este vorba de un scurt videoclip de prezentare a serviciilor/produselor tale (film comercial), fie ca esti un tanar artist/formatie ce are nevoie de o imagine vizuala profesionala in mediul online.
Ne face deosebita placere sa surprindem unele din cele mai delicate momente și în special sa ne axam pe evidentierea emotiilor și a expresiilor dintr-o perspectiva cât mai apropiata cerințelor clienților noștrii.
Garantam creativitate, originalitate și satisfacție garantate oricărui proiect în care suntem onorați sa luam parte.Echipa ta de producție video ALPHA-FILMS