Catalogul fotografilor
Alexe Ana Izabela

Alexe Foto-Video Events

Fotograf: Alexe Ana Izabela
Înscris în catalog de 9 luni
Se deplasează din Mioveni, Arges
Oferim separat și serviciul de filmare
Messenger
 0726 993 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
3 premii
1
1
1
Apreciere clienți
Nu avem informații despre aprecierea clienților.
Fii primul client care adaugă un testimonial!


Adaugă testimonial
Experiență
Nu avem informații despre experiență.
Solicită fotografului să îți arate câteva evenimente fotografiate.

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Alexe Foto-Video Events


Am inceput aceasta pasiune alaturi de tatal meu, din pura curiozitate si fara sa ma gandesc macar o clipa ca va ajunge sa fie alegerea mea definitiva, dat fiind faptul ca defapt studiile mele ma conduceau catre profesia de inginer.
La prima mea nunta am inteles ca acesta e drumul pe care vreau sa merg, ca iubesc oamenii, emotia lor si de multe ori simt ca traiesc alaturi de ei acele sentimente prin care trec, ceea ce-mi face datoria fata de ei mult mai usoara.
Sunt o fire foarte sociabila, iubitoare, dar si atenta la detalii. Imi place sa stiu absolut fiecare detaliu important pentru miri, parinti etc. pentru a nu-l rata, dar, de asemenea, cred ca cele mai importante momente surprinse la un eveniment sunt cele neprevazute.
Suntem o echipa foto-video sot-sotie, ceea ce e placut pentru ca stim sa colaboram foarte bine unul cu celalalt si ne intelegem din priviri, dar e si foarte amuzant uneori. Daca vom colabora, sigur va veti amuza pe seama relatiei noastre speciale.
In rest, suntem si parinti si ne bucuram de tot ceea ce ne ofera viata alaturi de minunea noastra.
De origine, suntem din apropiere de Mioveni, dar suntem dornici de colaborari si in judetele vecine.

Pe final, probabil va vor surprinde preturile noastre, dar suntem o echipa tanara, de putin timp pe piata si care a acumulat foarte multe informatii intr-un timp foarte scurt.
De asemenea, investim constant in dezvoltarea noastra si ne dorim sa va facem mandri, pe voi, clientii si urmatorii nostri prieteni, ca ne-ati cunoscut si am avut ocazia sa cream impreuna amintiri de neuitat!