Înapoi la căutarea mea
Alexandru Nechita

Alex Nechita

Fotograf: Alexandru Nechita
Înscris în catalog de 11 luni
Se deplasează din suceava, Suceava
Oferim separat și serviciul de filmare
Messenger
 0757 379 *** vezi telefonul
FavoritFotografie nunta 2024
Ma bucur să pot fi alături de oameni fericiți în ziua nuntii! Aici sunt câteva pachete care reflecta cel mai corect experienta acumulata ca și fotograf de eveniment dar și dorința mea de a oferi preturi accesibile!
1. Pachet PREMIUM 1500€. (livrare 30 zile)
Veti primi in jur de 1000 fotografii editate in mod individual! La eveniment pe lângă mine va fi un fotograf secundar care va prelua fotografiile spontane sau de rezerva pentru orice moment important! Vom fi alaturi de voi pe tot parcursul evenimentului. Vom folosi lumina continua (led-uri) acolo unde situația o cere. Aparate foto profesionale mirroless de generație noua cu obiective profesionale. DRONA prezenta.
2. Pachet STANDARD 1200€. (livrare 60 zile)
Veți primi în jur de 1000 fotografii editate individual. Alături de mine va fi asistentul meu pentru lumina si posing pe tot parcursul evenimentului. Acest Pachet nu include fotografii la cununia civila și la ședința foto inafara evenimentului. Ședința foto inclusa este doar în ziua evenimentului! Nu este inclusa drona!
Album foto extra:
20x20 - 20 pagini - 70€
20x20 - 40 pagini - 150€
20x20 - 60 pagini - 300€
   (192).jpg
   (262).jpg

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Sasca Nouă, Suceava
Ratingul meu acordat locaţiei
Locatie interesanta! Cabanele de langa restaurant au un farmec aparte! accesibil pentru pregatirile miresei la o nunta rapida

Despre Alex Nechita


CEA MAI FAINĂ MESERIE - SĂ ADUCI BUCURIE OAMENILOR! Sunt recunoscător că am parte de asta! Abia aștept următoarele evenimente!