Catalogul fotografilor
Alex Macoveiciuc

Alex Macoveiciuc

Fotograf
Înscris în catalog de 3 ani și 11 luni
Se deplasează din Suceava
Messenger
 0753 039 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Alex Macoveiciuc


Hey tu. Da, tu, viitorul meu client.
Eu sunt Alex. Ce faci? Bine? Stiam eu :)
Si eu tot bine fac, ma gandeam sa iti spun cate cuvinte despre mine. Ce spui? Imi acorzi cateva secunde?

Ei bine, din nou, sunt Alex, fotograf de eveniment. Am inceput totul ca o pasiune fara a stii ce imi rezerva viitorul. Nu stiam ca o sa ajung sa colaborez cu miri faini ca voi, dar imi place ce mi-a pregatit viitorul.

Despre mine ca si fotograf pot spune ca incerc mereu sa creez o relatie de prietenie cu viitorii mei clienti inca de la prima intalnire. Prefer sa va cunosc putin inainte de a vorbi de afaceri :) Vreau ca in ziua nuntii sa avem de fapt o relatie de prietenie, eu sa fiu doar un invitat cu un aparat in mana . In asa fel voi aveti o stare de bine, nu sunteti stresati si nu ma vedeti doar ca pe acea persoana stresanta care iti da cu blitul in ochi :) .

Imi place sa fiu subtil, nu sa ma bag in sufletul vostru. Prefer sa importalizez instantanee decat sa va pun pe voi sa zambiti, zambet de poza :D

Si da, am 20 de ani . Tanar energic, sar dintr-o parte in alta, va fac sa radeti. Te asigur ca vei avea fotografii pline de culoare si multe multe zambete.

Daca te-am convins, am la mine pe profil ascuns un numar de telefon. E usor de gasit, formeaza-l si suna-ma. O sa iti raspund confuz dar crede-ma, nu ma mai opresti din vorbit. Merita !