Catalogul cameramanilor

Adrian Lazar Videographer

Cameraman: Lazar Adrian
Înscris în catalog de 5 ani și 11 luni
Se deplasează din Bucuresti

Vezi profilul meu de videografie comercială
Messenger
 0747 600 *** vezi telefonul
Favorit


Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Adrian Lazar Videographer


Sunt pasionat de imagine, de compoziție, de meseria asta frumoasa dar și de poveștile de dragoste pe care le descopăr la fiecare nuntă filmată. Misiunea mea, ca videograf de nuntă, este să povestesc prin imagini nunta ta, să te fac să simți toate emoțiile din ziua nunții de fiecare dată când o revezi.

Totul a început în anul 2009 ca o pasiune, în scurt timp această pasiune s-a transformat în profesie.

Debutul meu în aceasta frumoasă meserie a început cu filmarea nunților, urmând rapid curiozitatea despre televiziune și tot ce se întâmplă în acest domeniu. Aprofundând si studiind, în anul 2013 am susținut un interviu de angajare la Antena 1 pentru funcția de Operator de platou. Am început de la a filma emisiuni de tipul: Un Show Pacatos, Neata cu Razvan și Dani, și multe alte emisiuni LIVE, dar în scurt timp am evoluat pe productii mari, cum le zicem în breaslă, majoritatea emisiunilor celebre, Te cunosc de undeva, Splash vedete la apa, X-Factor, i-Umor, Insula Iubirii, Asia Express, Chefi la cuțite, concertele Deliei, ale lui Horia Breciu, Aurelian Temisan, Carla’s Dreams și multe altele până în 2017 când am ajuns să profesez ca DoP (Director of Photography – Director de Imagine) și să am propria mea casă de producții video și o echipa închegată de profesionisti, dar acest lucru nu a reușit să mă facă să renunț în totalitate nici la filmarea frumoaselor povesți de dragoste din ziua nunții, nici la televiziune, cu care colaborez doar la emiusiuni foarte mari de tip Asia Express, asta sunt eu și asa mă simt împlinit.

M-am dedicat în totalitate acestui domeniu și am reusit să imortalizez și să transmit momente, stări, trăiri, într-un mod corect și creativ. Am evoluat din pasiune în videografia de nuntă, unde nu este important doar să știi să ți o camera în mână, ci să știi să ai un cadru corect, sunet corect, o expunere corectă, să reușești să retransmiți o emoție și nu în ultimul rând, să știi să pui o lumina bună.

Ar mai fi multe de spus dar nu vreau să vă plictisesc. Dacă v-a plăcut implicarea și dedicarea mea , vă invit să vizualizați portofoliul meu. Și dacă vă place de mine și vă place ce fac, pe restul le vom discuta la o cafea, ceai, apa 😊 și atunci abia aștept să am și eu ocazia să vă cunosc pe voi.

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro