Catalogul cameramanilor

Adrian Lazar Videographer

Cameraman: Lazar Adrian
Înscris în catalog de 4 ani și 5 luni
Se deplasează din Bucuresti

Vezi profilul meu de videografie comercială
Messenger
 0747 600 *** vezi telefonul
Favorit
Apreciere clienți
Adaugă testimonial
  5.00 (1 recenzii)
Experiență
4 evenimente verificateTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Adrian Lazar Videographer


A inceput in anul 2009 ca o pasiune care in scurt timp s-a transformat in profesie. Dupa o experienta de cativa ani in evenimente. a urmat curiozitatea despre televiziune si tot ce se intampla in spatele TV-ului. M-am specializat in domeniu si am inceput in televiziune in 2013, ca si acum la Antena 1, unde nici prin cap nu imi trecea ce va avea sa urmeze, ani de implicare fizica pana la implicare emotionala. Am plecat de la un simplu Operator de platou, filmand Un Show Pacatos 📷 , in scurt timp evoluand pe productie, cu emotii pentru ca schimbam iar mediul 📷 , ajungand sa filmez majoriatea emisiunilor celebre, emisiuni mari cum le mai numim noi. M-am dedicat in totalitate si am reusit sa imortalizez si sa transmit momente, stari, trairi intr-un mod corect. Am evoluat din pasiune in videografia de nunta, unde nu este important doar sa tii o camera in mana, ci sa stii sa ai cadru si sunet corect, o expunere corecta, sa retransmiti o emotie si nu in ultimul rand sa stii sa pui o lumina buna. Pe langa pasiunea de Videograf profesez si ca DoP (Director of Photography – Director de Imagine ).

Am reusit sa pun bazele unei echipe de videografi si fotografi profesionisti, inca din 2009 dorindu-mi o astfel de echipa cu care sa pot surprinde intr-un mod corect si creativ toate emotiile mirilor si a oamenilor speciali din preajma lor.

Ar mai fi multe de spus, dar e mai bine sa vizualizati portofoliul , si poate restul le vom discuta la o cafea. 📷