Catalogul fotografilor
Adrian Iovan

Adrian Iovan

Fotograf
Înscris în catalog de 3 ani și 8 luni
Messenger
 0754 775 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Drobeta Turnu Severin, Mehedinti
Ratingul meu acordat locaţiei
Great place.... Great people!
 Locaţie de nuntă
  Drobeta Turnu Severin, Mehedinti
Ratingul meu acordat locaţiei
Una dintre putinele locatii perfecte pentru orice tip de eveniment. Personal impecabil, ambient genial si servicii ireprosabile.

Despre Adrian Iovan


Buna! Sunt Adrian, si sunt fotograf de eveniment. Inainte de toate pentru mine, participarea la fiecare eveniment este unica. Intotdeauna am o deosebita placere sa pot fotografia o parte din viata fiecarui protagonist, o parte din trairile si emotiile lui, o parte din tot ce reprezinta el. Mai mult decat atat... doar detalii tehnice :)! Ca de exemplu: ca sunt printre putinii furnizori de servicii multimedia pentru evenimente care trebuie si este imperativ obligatoriu sa va cunoasca la o ceasca de cafea inainte de eveniment, sa povestim si sa planificam pentru ca ziua voastra speciala sa fie, mai intai de toate, distractiva si plina din belsug......, dar nu de griji :). Ca voi face tot posibilul sa va inspiram si va relaxam cu zambetul si glumele noastre. Ca pentru mine fotografia reprezinta un mod de viata, nu un job in sine, o experienta unica cu fiecare moment trait, o continua dezvoltare sufleteasca si profesionala.