Adelina Dinulescu Photography

FOTOGRAF // Adelina
Între 700 și 1000 europreț standard fotografie de nuntă
 0766 *** vezi telefonul
Messenger
Înscris în catalog de 7 ani și o lunaPACHET FOTO & VIDEO

Pachetul foto

Nr Fotografii: Nelimitat
Disponibilitatea fotografului:
Cununie civila
Pregatiri
Biserica
Sedinta foto inainte sau dupa biserica
Restaurant – toata noaptea
Servicii incluse in pachet:
Album foto carte 25x25 cm
DVD cu slideshow pe coloana sonora
Toate fotografiile vor fi editate

Predarea fotografiilor se va face pe DVD-uri personalizat, în doua exemplare!
Servicii optionale:
În timpul petrecerii se pot realiza sesiuni foto cu invitaţii, în studioul amenajat special;
Se pot oferi fotografii 10x15; (Print fotomărturi cu invitaţii – pret pe bucata in functie de numarul acestora sau print 20 x 30 – preţ la bucată, negociabil;Pachet Video

Disponibilitatea cameramanului:
Cununie civila in aceeasi zi
Pregatiri
Biserica
Sedinta foto inainte sau dupa biserica
Restaurant – toata noaptea
Servicii incluse in pachet:
Filmare format fullHD (1920*1080) pe toata durata evenimentului ~ 5-6 ore
Editarea intregului material
Predarea materialului se face pe suport bluray personalizat
BONUS Se va preda materialul si pe DVD personalizat (2 exemplare)
Un clip la inceputul montajului care va cuprinde toate momentele importante ale evenimentului pe o melodie la alegere.


Transportul nu este inclus ( daca nunta va avea loc in Bucuresti transportul va costa 200 lei)


Ne-ar face deosebita placere sa fim alegerea dumnevoastra pentru acest eveniment de o deosebita importanta din viata voastra.
Oferta 2016 nunti.jpg

Testimoniale de la clienti

Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Adelina Dinulescu Photography

“O fotografie bună face cât 1.000 de cuvinte!”
Memento: Orice etapă a vieţii noastre ar trebui să se regăsească într-o fotografie! De la naştere şi până la anii bătrâneţii! Dacă nu pentru noi – ca imagini proprii – măcar pentru cei apropiaţi, cei dragi sau pentru generaţiile viitoare. Botezul, nunta, naşterea unui copil sau aniversările noastre ar trebui să se regăsească în imagini de calitate cât mai bună. Adică în imagini clare, bine realizate şi care să reprezinte cât mai bine acea CLIPĂ UNICĂ!
Despre fotografie se poate povesti enorm dar puţini oameni ştiu cât de mult irosesc pentru că nu ştiu că, peste ani şi ani, O FOTOGRAFIE bună va însemna enorm pentru ei şi pentru cei apropiaţi.
Oare câte mirese ori miri nu fac marea greşeală de a nu da importanţa cuvenită fotografiei de la nunta lor? Dacă ei se gândesc, în detaliu, la costume, invitaţi, coafură, pantofi, invitaţi, meniu, aranjamente, muzică etc (care-s toate arzătoare la buzunar!) oare cum de nu pun prioritate şi pe exact CEEA CE RĂMÂNE?! Muzica, meniul, hainele, coafura, machiajul, stresul, oboseala, bucuria...absolut toate trec şi se vor uita oarecum.... dar FOTOGRAFIA va sta, întotdeauna, mărturie vie a CLIPELOR UNICE....”

Prezentare şi detalii de colaborare
Andrei Tudor (androidu01) - O experienţă care înseamnă peste 25 de ani de fotografie! Timp în care a învăţat, a încercat să fie printre cei mai buni, a lucrat pentru diferite reviste, ziare sau agenţi de publicitate (locuri în care calitatea şi seriozitate sunt pe primul plan!).
A participat la multe, multe, multe evenimente ca fotograf şi a recunocut întotdeauna că sunt fotografi mai buni ca el dar se îngrozeşte când vede că mulţi “clienţi” au parte de batjocură când una li se promite şi alta primesc! Inclusiv pe la târguri – expoziţii sau mai ales pe internet! Ca să nu mai spunem despre jefuirea clienţilor care sunt «uşuraţi» de bani grei de cine ştie ce mari maeştri care fac şi poze dar şi filmează în celaşi timp! Sau pentru că tot este criză, piaţa a fost invadată de «oameni-buni-la-tot-şi-toate»: Care Fotografiază, Filmează şi cred că ar fi în stare să servească la mese, eventul să asigure muzica în timp ce dansează – cu mirii - pe ring! Şi totul la « preţuri promoţionale!» Dar la ce calitate? Pe nunta – botezul – aniversarea cui?

Adelina – tenacitate şi consecvenţă în domeniul atât de mare precum este cel al fotografiei! Absolventă de cursuri specilizate în fotografia de modă şi pregătită de unul dintre cei mai buni fotografi din lume (potrivit aprecierilor făcute de instituţii de profil!) spune sec. “Orice eveniment, şedinţă foto fie ea cât de mică o văd ca şi cum ar fi nunta mea, botezul meu, aniversarea mea!”;
Debutul în fotografie l-am avut, ca amator, în anii adolescenţei iar în ultimii ani i-au fost confirmate calitatea şi talentul său prin câştigare a numeroase premii sau concursuri naţionale!

Împreună formăm o echipă care preţuieşte fotografia şi consideră că respectul faţă de fotografie şi mai ales cel datorat evenimetului NE OBLIGĂ să ne folosim toate capacităţile, talentul şi priceperea pentru ca la final atât noi cât şi beneficiarii noştrii să devenim prieteni şi să ne revedem şi la alte ocazii cu mare bucurie şi mai ales convingerea că împreună am participat la momente unice şi care au devenit de neuitat şi prin efortul de depus de noi ca fotografi!
De ce o echipă de doi fotografi şi nu unul?!
Fotograf suplimentar
Fotograful suplimentar trebuie şi este obligat să facă diferenţa între fotografiile realizate în cadrul unei nunţi. Un singur fotograf trebuie să surprindă atât cadrele obligatorii (poze de grup, momentele cheie din cadrul nunţii), să urmărească şi să surprindă: cadre cu mirii dar şi cu invitaţii , să fotografieze şi micile detalii (mărturii, flori, arhitectura sălii, locaţia şi toate câte mai sunt necesare). O abordare posibilă şi obligatorie dar oricâtă bună voinţă şi priecere ar avea un fotograf...acesta nu poate să fie în două locuri şi cu atât mai puţin să fotografieze atât wide 8cadru larg) cât şi tele (aprpiere) , iar totul să fie cât mai bine realizat!
Prezenţa unui al doilea fotograf poate şi trebuie să asigure obligatoriu abordarea evenimentului în genul fotojurnalistic - surprinderea diverselor momente din cadrul evenimentului, fără intervenţia fotografului, obţinându-se astfel imagi şi cadre spontane. Prezenţa celui de-al doile fotograf trebuie şi poate să asigure şi abordări de tip tradiţional dar mai ales artistic.
- tradiţional – presupune regizarea de către fotograf a majorităţii cadrelor realizate, fotografiile fiind considerate ca având un aspect formal-clasic. Sunt obţinute cadrele pe care le considerăm clasice, de grup, dar şi toate momentele importante ale nunţii – care încep dis de dimineaţă, cu îmbrăcatul mirelului şi, seara, continuă cu dansul mirilor, momentul tortului, furatul miresei etc.
- artistic - cadre care ofera posibilitatea fotografului să se exprime mai mult din punct de vedere artistic decât în cadrul fotografiei tradiţionale. Acest tip de fotograf are menirea nu numai de a a-şi dubla partenerul (inclusiv să acopere alte unghiuri de fotografiere, alte persoane - grupuri dar mai ales trebuie să aibă şi imagini care să tindă spre un album de artă!
Alegerea echipei care se va ocupa de fotografierea şi filmarea evenimentului trebuie făcută cu mare atenţie şi în funcţie de raportul calitate – preţ, implicarea, dăruirea şi pasiunea echipei respective pentru acest tip de evenimente.
Din experienţa noastră recomandăm ca echipa foto să fie formată din doi fotografi pentru ca astfel evenimentul să fie regăsit, cu adevărat, în viitoarele fotografii cu imagini atât tradiţionale cât şi din genul fotojurnalistic şi artistic!