Ce sunt distinctiile primite de fotografi si cameramani

Ca sa iti fie mai usor sa alegi fotograful sau videograful potrivit pentru tine, am creat urmatoarele distinctii, cu ajutorul carora vei putea afla mai multe informatii despre membrii catalogului.

Pentru a fi cat mai obiectivi, distinctiile sunt oferite in diferite contexte si de diferite entitati.

Oferite in cadrul concursurilor anuale

Fotograful / Videograful anului

Organizam in fiecare an un concurs de fotografie si videografie de nunta, la nivel national, cu un juriu alcatuit exclusiv din fotografi si videografi straini.

Este o distinctie deosebit de importanta, acordata o singura data pe an, concurentului cu cele mai bune rezultate la toate categoriile concursului.

Vezi toate editiile concursului

Membru in comisia de nominalizare

Comisia are rolul de a selecta in fiecare an cele mai bune fotografii si videoclipuri care urmeaza sa fie jurizate la concursul national.

Cei care fac parte din aceasta comisie sunt fotografi si videografi cu experienta, pe care ii apreciem si care au raspuns pozitiv invitatiei de a contribui la dezvoltarea acestui proiect.

Fotografii si videoclipuri premiate

Premiile sunt acordate o data pe an, in cadrul concursului national, jurizat exclusiv de fotografi si videografi straini.

Un numar mare de premii obtinute la acest concurs confirma capacitatea unui fotograf sau videograf de a realiza materiale de calitate, apreciate de alti profesionisti.

Oferite in cadrul interviurilor

Interviu

In cadrul interviurilor ai ocazia sa cunosti mai bine fotograful sau videograful, intr-un fel diferit decat la o intalnire. Vei afla raspunsul la cele mai adresate intrebari, dar si alte informatii deosebit de utile.

Alegem cu atentie membrii pe care ii intervievam si incercam sa aflam de la ei cat mai multe aspecte de interes atat pentru un viitor client, dar si pentru colegii de breasla.

Vezi seria de inverviuri

Recomandat de alti profesionisti

Tot in cadrul interviurilor, exista un exercitiu de sinceritate, unde cei intervievati sunt rugati sa recomande 3 colegi pe care ii apreciaza pentru stilul, portofoliul si experienta acestora.

Rezultatul acestui exercitiu de sinceritate este deosebit de interesant si s-a concretizat astfel intr-un nou indicator pentru diferentierea in catalog.

Oferite de editorii catalogului

Fotografii de colectie

Realizam o selectie a celor mai bune fotografii recent publicate in portofoliile fotografilor din catalog dar si pe paginile acestora de Facebook, completand astfel colectia noastra, cu care ne mandrim pe conturile de socializare.

Urmareste-ne pe Facebook si fii la curent cu noile selectii!

Oferite de clienti

Testimoniale de la clienti

Aceasta este singura distinctie acordata de clientii care au finalizat colaborari cu fotografii si videografii catalogului. Orice testimonial este verificat manual inainte de publicare, pentru a ne asigura ca este dat de o persoana reala si in urma unei colaborari care a existat.