Incepe-ti cautarea de aici! Catalogul fotografilor de nunta din Romania

Gasesti peste 1000 de fotografi din toata tara.

Preturile pentru pachetul de referinta sunt peste 700 de euro.
Preturile pentru pachetul de referinta sunt intre 500 si 700 de euro.
Preturile pentru pachetul de referinta sunt sub 500 de euro.

Cele mai noi galerii din catalog

Deschidem in fiecare zi blogurile si paginile de Facebook ale fotografilor in cautarea celor mai recente lucrari publicate.


Sfaturi pentru alegerea unui fotograf de nunta

  • Nu alegeti aceeasi persoana care sa faca atat partea foto cat si cea video. Nu va putea fi deodata in doua locuri. Fotografia si filmarea sunt doua lucruri total diferite.
  • Asigurati-va ca este o persoana placuta, sociabila, pe gustul vostru, care va intelege cerintele si cu care comunicati bine.
    In cazul in care ati discutat cu o firma care colaboreaza cu mai multi, asigurati-va ca ati cunoscut persoana care va fi trimisa la nunta voasta si ca portofoliul pe care l-ati vazut ii apartine.
  • In cazul in care aveti un buget mai mic si aveti de ales intre un pachet care include si album, dar de la un incepator cu mai putina experienta si un pachet fara album oferit de cineva experimentat, cu portofoliu foarte bun, va recomandam ultima varianta. Veti putea mai tarziu sa faceti albumul pe care vi-l doriti, avand deja niste imagini de calitate.
  • Nu va grabiti si nu lasati cautarea pe ultima suta de metri. Alegerea reprezinta o investitie peste ani! Alegeti-l cu atentie!
  • Nu lasati partea de fotografie unui prieten sau unei rude care "se pricepe" sau care "are un aparat profesional". Este un moment mult prea important din viata voastra pentru a risca imagini de ocazie sau ca momente importante ale evenimentului sa fie pierdute. In plus nu va fi placut nici pentru persoana in cauza, care este si invitat, sa isi petrecea toata seara facand poze, din care in mare parte va lipsi.
  • In ziua nuntii aratati-i care sunt persoanele apropiate - familie, rude, prieteni apropiati. Va sti cu cine vreti neaparat sa fiti fotografiat si nu riscati ca dupa nunta sa realizati ca nu aveti fotografii cu anumite persoane speciale pentru voi.

Cititi articolul complet cu sfaturi, aici
Fotografie de
MHN Pictures
Fotografie de
Feather Photography
Urmărește-ne
pe Facebook
și vezi cele mai bune
fotografii si videoclipuri
de nunta din catalog!
Sunt deja fan!