0766 *** ***vezi telefonul

Galeriile mele

Preturi

Pretul pentru pachetul foto de referinta* se incadreaza in intervalul intre 500 de euro si 700 de euro

Prezenta pe toata perioada desfasurarii evenimentului, include cununie civila, pregatiri, biserica, sedinta foto speciala intr-o locatie aleasa de comun acord si restaurant.Fotografiile se editeaza si se predau in format electronic.
AND_2987.jpg
AND_3106.jpg
AND_2428.jpg
Acest pachet include pe langa pachetul clasic de nunta un album personalizat format 20x30 cm, 30 de pagini si coperti piele.
AND__9577.jpg
AND__9593.jpg
AND_7827.jpg
Pachetul include: Sedinta foto acasa, biserica si petrecere
AND_3030.jpg
AND_3126.jpg
AND_3938.jpg


*Pachetul de referinta este un pachet cu scop orientativ, definit de catalog. Este posibil ca ofertele lui Andi Iliescu sa aiba alta configuratie.
Afla mai multe despre pachetul de referinta

Testimoniale de la clienti

Toate testimonialele au fost verificate si aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura ca sunt date in urma unor colaborari care au existat.
Andi Iliescu nu a primit niciun testimonial pana in acest moment.

Scrie un testimonial

Despre mine

Andrei Iliescu
Andrei Iliescu
fotograf
Bucuresti


Inca de la varsta de 16 ani, am fost atras de ideea de a cunoaste si de a fi aproape de cat mai multi oameni. Pentru asta, am facut tot ce mi-a stat in putinta si am inceput sa lucrez la unul dintre cele mai ascultate posturi de radio ale acelei perioade.

Visele au inceput sa se implineasca unul cate unul, cunosteam oameni, imi povesteau vietile lor si usor usor am simtit nevoia sa le surprind emotiile si sentimentele si intr-un alt mod decat prin muzica.

Asa s-a nascut pasiunea pentru fotografie pe care am dezvoltat-o ani de-a randul si de aceea orice eveniment, pentru mine, incepe prin a cunoaste si a ma apropia foarte mult de personajele din acea poveste.

Fiti personajele povestii voastre si ingaduiti-mi a va fi povestitor...

Distinctiile mele in catalog

1 fotografie premiata

5 fotografii nominalizate la concursurile anuale

Mai multe despre

Fotografi-Cameramani.ro

Suntem cel mai mare catalog de fotografi si cameramani de nunta din Romania. Ai toate motivele sa iti incepi cautarea de aici!