Andi Iliescu

Inca de la varsta de 16 ani, am fost atras de ideea de a cunoaste si de a fi aproape de ca...
citeste mai mult
Andrei Iliescu fotograf
700-1000
1 5
Membru Premium
Inscris in catalog de 5 ani si 2 luni
 0766 *** *** vezi telefonul
Preturi

Prezenta pe toata perioada desfasurarii evenimentului, include cununie civila, pregatiri, biserica, sedinta foto speciala intr-o locatie aleasa de comun acord si restaurant.Fotografiile se editeaza si se predau in format electronic.
AND_2987.jpg
AND_2291.jpg
AND_2391.jpg
Pachet clasic de nunta cu doi fotografi. O varianta deosebita pentru cei ce vor sa nu piarda nici cel mai mic detaliu din ziua evenimentului. Doua unghiuri, doua viziuni, doua incadrari mult mai multa emotie.
AND_4832.jpg
AND_6498.jpg
AND_2356.jpg
Pachetul include: Sedinta foto acasa, biserica si petrecere
AND_3030.jpg
AND_5508.jpg
AND_5887.jpg

Andi Iliescu

Inca de la varsta de 16 ani, am fost atras de ideea de a cunoaste si de a fi aproape de cat mai multi oameni. Pentru asta, am facut tot ce mi-a stat in putinta si am inceput sa lucrez la unul dintre cele mai ascultate posturi de radio ale acelei perioade.

Visele au inceput sa se implineasca unul cate unul, cunosteam oameni, imi povesteau vietile lor si usor usor am simtit nevoia sa le surprind emotiile si sentimentele si intr-un alt mod decat prin muzica.

Asa s-a nascut pasiunea pentru fotografie pe care am dezvoltat-o ani de-a randul si de aceea orice eveniment, pentru mine, incepe prin a cunoaste si a ma apropia foarte mult de personajele din acea poveste.

Fiti personajele povestii voastre si ingaduiti-mi a va fi povestitor...

 0766 *** *** vezi telefonul