Catalogul fotografilor
Alexe Ana Izabela

Alexe Foto-Video Events

Fotograf: Alexe Ana Izabela
Înscris în catalog de un an și 10 luni
Se deplasează din Mioveni, Arges
Messenger
 0726 993 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
5 premii
1
1
2
1
Apreciere clienți
4 testimoniale verificate
Experiență
19 evenimente verificate





Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Alexe Foto-Video Events


Am început această pasiune fotografiind botezul fiicei noastre în plină pandemie, în 2020, când numărul de persoane din biserică era strict și din păcate, nu era loc și pentru o echipă foto-video.... fără să mă gândesc măcar o clipă că va deveni alegerea mea definitivă, dat fiind faptul că studiile mele mă conduceau către profesia de inginer.
La prima mea nuntă am înțeles că acesta e drumul pe care vreau să merg, că iubesc oamenii, emoția lor și deseori simt că trăiesc alături de ei acele sentimente prin care trec, ceea ce-mi face datoria față de ei mult mai ușoară.
Sunt o fire foarte sociabilă, iubitoare, dar și atentă la detalii. Îmi place să știu absolut fiecare detaliu important pentru miri, părinți etc. pentru a nu-l rata, dar, de asemenea, cred că cele mai importante momente surprinse la un eveniment sunt cele neprevăzute.
Suntem o echipă foto-video soț-soție, ceea ce pentru noi e perfect pentru că știm să colaborăm foarte bine unul cu celălalt și ne înțelegem din priviri, dar e și foarte amuzant uneori. Dacă vom colabora, sigur vă veți amuza pe seama relației noastre speciale.
În rest, suntem și părinți și ne bucurăm de tot ceea ce ne oferă viața alături de minunea noastră.
De origine, suntem din apropiere de Mioveni, dar suntem dornici de colaborări și în județele vecine.

Pe final, probabil vă vor surprinde prețurile noastre, dar suntem o echipă tânără, de puțin timp pe piață și care a acumulat foarte multe informații într-un timp foarte scurt.
De asemenea, investim constant în dezvoltarea noastră și ne dorim să vă facem mândri, pe voi, clienții și următorii noștri prieteni, că ne-ați cunoscut și am avut ocazia să creăm împreună amintiri de neuitat!