Catalogul cameramanilor

Pro 23 video

Cameraman: Ștefan Ban
Înscris în catalog de 4 ani și 2 luni
Se deplasează din Petroșani, Hunedoara
Messenger
 0729 917 *** vezi telefonul
Favorit


La această ofertă de servicii, un cameraman va efectua mișcări controlate ale camerei video, folosind un stabilizator giroscopic, realizând imagini dinamice.
Un alt cameraman va filma scene de tip: CLOSE UP și EXTREME CLOSE UP, folosind un teleobiectiv.
Clip video cu cele mai importante momente, editat în ordine cronologică, cu o durată cuprinsă
între 1 - 5 minute.
În locația petrecerii se va monta o macara video cu operator video în permanență, care va efectua o mișcare controlată a dispozitivului video, numită ” paralaxă ”
Filmarea va fi la rezoluție 4K și materialele finale se predau în cutie din lemn, personalizată.
Această ofertă de servicii vine pe lângă cele enumerate la oferta ” standard ” cu încă un cameraman la petrecere și este destinată evenimentelor cu un număr mare de invitați și o locație pe măsură,
realizându-se un montaj video superior în locația petrecerii.
La acest pachet video se vor face două ședințe video, înainte și după eveniment, într-o locație, pentru a filma scenele necesare realizării unui clip video cu tematică.

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Pro 23 video


Sunt Ștefan Ban, videograf în echipa video Pro23 video și alături de Alex și Mirela, ne implicăm atenți la detalii și vrem să prezentăm într-un mod cât mai plăcut, clipele voastre de neuitat, trăirile și emoțiile voastre.