Catalogul fotografilor
Marchis Alexandru Emil

Filmari Pro Bacau

Fotograf: Marchis Alexandru Emil
Înscris în catalog de 13 ani și 2 luni
Se deplasează din Bacau
Oferim separat și serviciul de filmare
Messenger
 0742 146 *** vezi telefonul
Favorit



Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Filmari Pro Bacau


Firma Filmari Pro Bacau - Servicii de videografiere profesionala 4K, 3D, Full High Definition si fotografiere profesionala FULL FRAME. NOU: Videografiere cinematografica NATIVA in Bacau. (filmare RAW). Cabina foto Bacau, InstaBooth FPB, photobooth Bacau cabina foto nunti, botezuri, cumetrii, Drona 4K, macara 5m cap motorizat si joystick control, platou Vlogging camere cinematografice iluminare camera live prezentator, ecran 4m diagonala in 4K, etc.

DESPRE NOI
Suntem o echipă dinamică, tânără, cu experiență în videografiere și fotografiere profesională încă din anul 2003.
Suntem în continuă mișcare, actualizând și modernizând permanent pentru a atinge perfecțiunea. Ne-am constituit portofoliul cu rezultate pozitive colaborând cu firme de prestigiu înalt la nivelul județului Bacău, cu artiști și vedete locale și nu în ultimul rând cu televiziunile locale și cele naționale având mereu producție de materiale ce se difuzează pe aceste posturi (ex: Tv Bacău Deșteptarea, Favorit Tv, Etno Tv, etc. – (vezi Portofoliu la Divizia Filme si proiecte). Fără a ieși din tiparele modestiei trebuie să facem precizarea că suntem prima firmă din județul Bacău ce a lansat producția HD și implicit cea Blu ray, iar din respect deosebit pentru interesele clientului am fost primii, în ultimii 6 ani, care am abordat o uniformă formată din tricouri personalizate, veste video personalizate și alte însemne ale firmei la evenimentele dvs. În prezent suntem singura firma din județul Bacău, (excepție fac televiziunile) ce realizează producție completă multimedia (video, foto și audio inregistrari de studio si voiceover pentru filme) si transmisii LIVE din orice loc al lumii atat in interior cât și exterior, in 2015-2016 filmari și producție completă 4K, in 2019 productie folosind camera cinematografica nativa 4K in format RAW (gen NETFLIX), in 2020 studio mobil de mixare si BRADCASTING LIVE pana in 4 camere. Pentru aceste lucruri ne înclinăm în fața clienților nostri.
Nu rămânem la stadiul de vorbe ci demonstrăm prin fapte! Ne definim prin creativitate, modernism, dinamism și flexibilitate!


Firma Filmari Pro Bacau – Cu interes deosebit pentru imaginea dumneavoastra.

http://www.filmariprobacau.ro/; Orange: 0742146953