Catalogul cameramanilor

UND Media

Cameraman: Ionescu Alexandru
Înscris în catalog de 3 ani și 11 luni
Se deplasează din Constanta
Messenger
 0766 405 *** vezi telefonul
Favorit


Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre UND Media


În aceste zile, oricine poate filma un film HD utilizând o cameră video, un DSLR sau chiar un telefon mobil.
Nu sunt doar videograf.
Sunt speciallizat în utilizarea mediilor digitale și de film pentru a crea filme de nunta lucrate manual, care spun povestea celei mai importante zile din viața ta. Fiecare cuplu are o poveste unică și frumoasă, plină de propria sa poveste de dragoste, cu propriile sale suisuri și coborâșuri, cu propriile răsturnări.
Sunt un artist, un aparat foto este pur și simplu un instrument pentru umplerea unei pânze, dar având viziunea de a picta artistic pânza care necesită un cadou artistic însoțit de ani de practică. Îmbin intim fiecare imagine din acea pânza cu sunete de râs și lacrimi, inimă simțit cuvintele și muzică emoțională din ziua nunții tale și apoi pânza vine cu adevărat la viață.
Sunt pasionat de viață, de oamenii cărora le împărtasesc și de povestirile pe care le spun. Fiecare cuplu pe care îl întâlnesc este unic, imi place sa aud povestile lor si sa captez momentele care fac ca ziua nuntii lor sa fie la fel de unica ca si ei. S-ar putea să fie ceva atât de subtil, ca un zâmbet simțit în inimă care aruncă o privire asupra camerei sau ceva atât de semnificativ ca primul sărut al cuplului ca soț și soție. Sunt pasionat de capturarea și distribuirea povestilor pe care cuplurile noastre le distribuie.
Lucrez cu cupluri care nu caută doar un videoclip de nuntă pentru a-și documenta ziua, dar care doresc să fie complet împinși și îndrăgostiți de filmul lor nunți unic, artistic. Cupluri care doresc ceva ce nu și-au putut imagina fără viață. Ceva care le umple de emoție de fiecare dată când o văd pentru tot restul vieții lor. Sunt inspirat de povestirile voastre și vreau să vă inspirați din nou de la toate.