Înapoi la căutarea mea
Tibi Olteanu

Tibi Olteanu

Fotograf
Înscris în catalog de 3 ani și 3 luni
Se deplasează din Craiova, Dolj
Messenger
 0742 154 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
4 premii
1
3
Apreciere clienți
Adaugă testimonial
  9,153
  4.70 (20 recenzii)
Experiență
8 evenimente verificate

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Tibi Olteanu


Tot ce vrei sa afli despre noi trebuie sa ‘’citesti‘’ in fotografiile noastre. Aici, in portofoliul nostru, poti sa iti dai seama ca abordam un stil fotografic curat, fara prelucrare excesiva, ca ne place sa cautam si sa scoatem in evidenta tot ce ai tu mai frumos si ca toata emotia si incarcatura zilei voastre speciale trebuiesc puse in cea mai buna lumina.
In fotografiile noastre trebuie sa te regasesti, sa iti vedem personalitatea, sa fugi de conventional si de clisee, trebuie sa fii convins ca nimic nu este lasat la voia intamplarii, ca bunul gust si calitatea primeaza.
Trebuie sa stii deasemena ca fotografia de nunta nu este pentru noi numai pasiune, ci si un fel de a fi, un mod de viata, un job full time, un mod de exprimare artistica, o responsabilitate pe care ne-o asumam din dorinta de a crea ceva imortant pentru tine, imagini personale si unice care sa iti vorbeasca peste ani.