Catalogul fotografilor
Alexandra Luncașu + Alina Faida

Picture This

Fotograf: Alexandra Luncașu + Alina Faida
Înscris în catalog de un an și 9 luni
Se deplasează din Bucuresti
Messenger
 0724 239 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
10 premii
3
5
2
Apreciere clienți
7 testimoniale verificate
  5.00 (14 recenzii)   3,089
  5.00 (14 recenzii)
Experiență
9 evenimente verificate
4 locații documentate


Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Ciolpani, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
Una dintre primele locații autentice de tip hambar din preajma Bucureștiului, inaugurată în urmă cu un an, se află în localitatea Ciolpani și în vecinătatea pădurii Snagov. Are un aer romantic si boem.
Pe lângă hambarul propriu zis, găsim acolo și o poeniță secretă (unde se pot realiza atât ședințe foto cât și ceremonii de nuntă în aer liber), piscină, o rulotă hippie din 1960 și o căsuța strămutată din Ardeal, de peste o sută de ani vechime.
Ne place apropierea de natură, prezentă atât prin poziționarea hambarului lângă pădure, cât și prin folosirea în construcție a materialelor naturale și a materialelor și accesoriilor reciclate. Elementele decorative și mobilierul au fost create manual de către diferiți artiști sau achiziționate de la galerii și licitații.
Am observat o atenție deosebită a detaliilor și decoruri extrem de bine puse la punct. Am avut prima nuntă din sezonul acesta de nunți la The Green Spot Wedd Barn și am fost foarte plăcut impresionate de organizare și atmosferă. Cu siguranță veți avea aici o nuntă în aer liber de poveste!
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Probabil cel mai frumos skybar din centrul Bucureștiului, cu o priveliște panoramică grozavă și care este o alternativă foarte interesantă și cu mare potențial pentru o nuntă inedită, la înălțime. Nu este în totalitate în aer liber dar există acces la terasa cu peisaj selenar și la scările de incendiu pe care puteți face o ședința foto extraordinară.
Priveliștea este inedită: se vede strada Lipscani în jos spre Izvor și apoi Bucureștiul spre Eroilor, Dâmbovița, Palatul Parlamentului și restul clădirilor noi și vechi dinspre vest. La ora apusului e cea mai plăcută priveliște, soarele apune exact pe direcția pe care Linea oferă cea mai bună priveliște asupra orașului.
 Locaţie de nuntă
  Mogosoaia, Ilfov
Ratingul meu acordat locaţiei
Restaurantul Royal Art Mogoșoaia se află într-unul dintre locurile încărcate de istorie ale României, este elegant, rafinat și spune o poveste. Arhitectura și priveliștea de pe terasa restaurantului sunt absolut superbe.
Este mereu placut sa ne intoarcem in aceasta locatie pentru a face fotografii.

Despre Picture This


Suntem Alexandra si Alina si impreuna formam Picture This. Credem în frumuseţea lucrurilor simple şi ne place munca în echipă. Nu ne ghidăm după trucuri, trenduri sau promisiuni false. Fiecare eveniment este diferit, fiecare cuplu este unic, iar fotografiile vor reflecta personalitatea, stilul, povestea voastră.

Ne place să documentăm ziua respectivă, nu să bifăm o listă. Farmecul constă în a vă surprinde în mod natural şi firesc, fără prea multe intervenţii, regizări.

Să fim martore la poveşti de dragoste este cu adevărat frumos. Există ceva magic în surprinderea câtorva momente din universul unor îndrăgostiţi. O nuntă este o binecuvântare, o sărbătoare a romantismului, comunităţii şi dragostei. Ne simţim norocoase să documentăm astfel de evenimente
minunate, de aceea o facem cu mult entuziasm. Această pasiune ne ajută să căutăm şi să surprindem o gamă variată de emoţii, trăiri, momente – nunţile spun întotdeauna mult mai mult decât se vede la primul zoom.