Catalogul fotografilor
Alexandra Luncașu + Alina Faida

Picture This

Fotograf: Alexandra Luncașu + Alina Faida
Înscris în catalog de 8 luni și 2 zile
Se deplasează din Bucuresti
Messenger
 0724 239 *** vezi telefonul
Premii portofoliu
3 premii
3
Apreciere clienți
4 testimoniale verificate
  2,625
  5.00 (13 recenzii)
Experiență
6 evenimente verificate
1 locație documentată
Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Probabil cel mai frumos skybar din centrul Bucureștiului, cu o priveliște panoramică grozavă și care este o alternativă foarte interesantă și cu mare potențial pentru o nuntă inedită, la înălțime. Nu este în totalitate în aer liber dar există acces la terasa cu peisaj selenar și la scările de incendiu pe care puteți face o ședința foto extraordinară.
Priveliștea este inedită: se vede strada Lipscani în jos spre Izvor și apoi Bucureștiul spre Eroilor, Dâmbovița, Palatul Parlamentului și restul clădirilor noi și vechi dinspre vest. La ora apusului e cea mai plăcută priveliște, soarele apune exact pe direcția pe care Linea oferă cea mai bună priveliște asupra orașului.

Despre Picture This


Suntem Alexandra si Alina si impreuna formam Picture This. Credem în frumuseţea lucrurilor simple şi ne place munca în echipă. Nu ne ghidăm după trucuri, trenduri sau promisiuni false. Fiecare eveniment este diferit, fiecare cuplu este unic, iar fotografiile vor reflecta personalitatea, stilul, povestea voastră.

Ne place să documentăm ziua respectivă, nu să bifăm o listă. Farmecul constă în a vă surprinde în mod natural şi firesc, fără prea multe intervenţii, regizări.

Să fim martore la poveşti de dragoste este cu adevărat frumos. Există ceva magic în surprinderea câtorva momente din universul unor îndrăgostiţi. O nuntă este o binecuvântare, o sărbătoare a romantismului, comunităţii şi dragostei. Ne simţim norocoase să documentăm astfel de evenimente
minunate, de aceea o facem cu mult entuziasm. Această pasiune ne ajută să căutăm şi să surprindem o gamă variată de emoţii, trăiri, momente – nunţile spun întotdeauna mult mai mult decât se vede la primul zoom.