Catalogul cameramanilor

Mitu Constantin Videograf

Cameraman: Mitu Constantin
Înscris în catalog de 5 ani și 4 luni
Se deplasează din constanta, Constanta
Messenger
 0733 275 *** vezi telefonul
Favorit
Apreciere clienți
Adaugă testimonial
  4.90 (7 recenzii)
Experiență
1 eveniment verificatTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Mitu Constantin Videograf


Am inceput ca ucenic pentru un prieten (pe la varsta de 14 ani) care era demult in domeniu. Iar la varsta de 15 ani deja eram cameraman principal la evenimente, am lucrat pentru persoana respectiva pana la varsta de 19 ani,pana cand intr-o zi am intalnit pe cineva pasionat de aceleasi interese ca si mine, videografia de evenimente in stil cinematic.
Acum lucrez pentru mine impreuna cu echipa pe care am format-o si onoram evenimente din pasiune si impreuna lasam filmarile noastre sa ne caracterizeze, un lucru este cert, ca ne place ceea ce facem si suntem mandri cu asta.

Eu nu sunt cameramanul obisnuit care filmeaza evenimente, eu sunt videograful care surprinde emotia evenimentului unic din viata dumneavoastra si o traduce in imagini digitale, energia lor combinata cu dragostea ce si-o poarta ma ajuta sa imortalizez totul atat de frumos, precum lumina se imbina cu umbrele si aluneca prin lentila formand imaginile pe care eu le surprind pe camera video.

Eu sunt Mitu Constantin, videograful pe care vi-l doriti la eveniment!