Catalogul fotografilor
Dumitru Mihai

Mihai Dumitru

Fotograf: Dumitru Mihai
Înscris în catalog de 6 ani și o lună
Se deplasează din Pitesti, Arges
Messenger
 0742 038 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Viena, Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Palatul Belvedere este o alegere deosebita pentru ziua nuntii. Se pot oficia cununii civile intr-una dintre camerele palatului. Organizarea este foarte buna, desi muzeul era deschis pentru vizitare nu am intampinat nici o problema.
 Locaţie de nuntă
  Avrig, Sibiu
Ratingul meu acordat locaţiei
Fotografiez destul de des la palatul Brukenthal. Este o locatie pe care o utilizez in general pentru sedintele foto afterwedding. Incerc sa evit weekendul deoarece este destul de aglomerat.
 Locaţie de nuntă
  Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie inedita cu o gradina foarte faina unde poti realiza sedinta foto din ziua nuntii. Servirea foarte buna.

Despre Mihai Dumitru


Anul acesta am sarbatorit 11 ani de cariera si am realizat cat de multe lucruri inca mai am de invatat in acest domeniu. Cred ca acesta este unul dintre motivele pentru care imi place meseria de fotograf. Faptul ca sunt intr-o continua dezvoltare si perfectionare. Celelalt motiv il reprezinta oamenii. Oameni simpli, oameni sofisticati, oameni introvertiti, oameni exuberanti... toti uniti de acelasi sentiment : Iubire.
Am avut privilegiul și onoarea sa fotografiez sute de evenimente. Sute de familii care m-au primit în case și inimi. In viziunea mea dedicatia, pasiunea, respectul şi imaginaţia sunt esenta unei fotografii reuşite. Prefer sa imi cunosc viitorii miri inaintea evenimentului pentru ca, in ziua nuntii, sa fie cat mai degajati in prezenta mea.
Imi place sa lucrez cu oameni care inteleg ca au nevoie de amintiri, de emoti transpuse in imagini si nu de poze. Consider ca sinceritatea si emotiile din timpul nuntii sunt esentiale pentru ca eu sa pot crea imaginile care .
Imi place sa cred ca fotografiez felul cum se simte un moment, nu neaparat felul cum arata. Si imi doresc ca peste ani fotografiile realizate de mine sa iti redea aceeasi emotia ca momentul in care ai spus cel mai convins DA.
Cu drag,
Mihai