Catalogul cameramanilor

Best Memories Film

Cameraman: Costel Mustatea
Înscris în catalog de 6 ani și 4 luni
Se deplasează din Focsani, Vrancea
Oferim separat și serviciul de fotografie
Messenger
 0761 866 *** vezi telefonul
Favorit


Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Best Memories Film


Echipa Best Memories Film este alcatuita dintr-un cameraman si un fotograf. Ne-am inceput activitatea 2012 ani din pasiunea pentru filmare si fotografie. An de an ne imbunatatim echipamentele si tehnica de lucru pentru rezultate cat mai bune. Profesinalismul si seriozitatea cu care tratam fiecare eveniment in parte ai fac pe clienti sa revina la noi si sa ne recomande mai departe altor clienti. Acest lucru inseamna ca ne-am facut corect meseria.

Costel Mustatea Cameraman: „ mi-am inceput cariera de cameraman datorita unei pasiuni mai vechi pentru videografie. Pentru mine a filma insemna povestea evenimentului tau, modul in care imi incadrez subiectii, compozitia culorilor, stabilitatea camerei pentru filmari fluente fara trepidatii, nu fac nici un compromis pentru ca imi doresc rezultate finale cat mai bune. Pentru mine un client multumit insemna implinirea mea ca si cameraman de evenimente”.

Florin Nastase Fotograf: „pentru mine fotografia este mai mult decat un cadru fotografic, fotografia tebuie sa fie ca un tablou, sa imbine peisajul cu subiectii cat mai placut, compozitia, incadrarea si detaliile trebuiesc combinate cat mai armonios, pentru rezultate cat mai frumoase”.