Bamby Photography

FOTOGRAF // Tata Bamby
Între 700 și 1000 europreț standard fotografie de nuntă
 0727 *** vezi telefonul
Messenger
Înscris în catalog de 4 ani și o lunaTestimoniale de la clienti

Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Bamby Photography

Timpul se măsoară în secunde, zile, ani. Viețile noastre se măsoară in momente cu o profundă atingere sentimentală. A îngheța acel moment pentru a ne întoarce la el și a retrăi peste ani și ani același sentiment pur, împreună cu cei dragi, este de neprețuit.
Având o pasiune și o atracție pentru artă încă de la o vârstă fragedă, se poate spune că lumea fotografiei m-a descoperit pe mine și nu eu pe ea. Faptul ca am avut ocazia să cunosc câteva nume mari ale fotografiei mondiale, m-a ajutat enorm să imi aprofundez cunoștințele in acest domeniu, sa dau personalitate cadrelor mele și să adopt un stil unic.

Cei patru ași din mânecă: imaginația, talentul, creativitatea și pasiunea îmi inspiră încrederea și voința necesară pentru a găsi cadrul perfect de nenumărate ori.

Cu ochiul bine ațintiț asupra frumosului, vânez prin prisma obiectivului fiecare lacrimă, fiecare zâmbet, pentru a putea împărtăși cu voi o adevărată poveste și nu doar o simplă fotografie.


Cu respect,
Bamby Photography