Catalogul fotografilor
Bamby Photography

Bamby Photography

Fotograf
Înscris în catalog de 6 ani și 5 luni
Se deplasează din Arad
Messenger
 0770 123 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Arad
Ratingul meu acordat locaţiei
Frumos. Simplu. Confortabil. Natura

Despre Bamby Photography


Timpul se măsoară în secunde, zile, ani. Viețile noastre se măsoară in momente cu o profundă atingere sentimentală. A îngheța acel moment pentru a ne întoarce la el și a retrăi peste ani și ani același sentiment pur, împreună cu cei dragi, este de neprețuit.
Având o pasiune și o atracție pentru artă încă de la o vârstă fragedă, se poate spune că lumea fotografiei m-a descoperit pe mine și nu eu pe ea. Faptul ca am avut ocazia să cunosc câteva nume mari ale fotografiei mondiale, m-a ajutat enorm să imi aprofundez cunoștințele in acest domeniu, sa dau personalitate cadrelor mele și să adopt un stil unic.

Cei patru ași din mânecă: imaginația, talentul, creativitatea și pasiunea îmi inspiră încrederea și voința necesară pentru a găsi cadrul perfect de nenumărate ori.

Cu ochiul bine ațintiț asupra frumosului, vânez prin prisma obiectivului fiecare lacrimă, fiecare zâmbet, pentru a putea împărtăși cu voi o adevărată poveste și nu doar o simplă fotografie.


Cu respect,
Bamby Photography